Volkan Reçber'in çetesine operasyon: Çok sayıda kişi yakalandı

İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “KUYU-7” operasyonlarında elebaşılığını Volkan Reçber’in yaptığı organize suç örgütü Üyesi 33 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 06.07.2024 08:32 GÜNCELLEME 06.07.2024 10:16
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “Kuyu-7” operasyonlarında elebaşılığını firari Volkan Reçber’in yaptığı organize suç örgütü üyesi 33 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

BAKAN YERLİKAYA: KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞECEKLER

Bakan Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız."

Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürme, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, iş yerlerine silahlı saldırı, 6136 sayılı kanuna muhalefet, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme suçları olmak üzere 25 ayrı suç eylemini gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu 34 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet AK-47 Kalaşnikof uzun namlulu tüfek, 1 adet balistik yelek ve 1 adet Uzi olarak tabir edilen otomatik silah ele geçirildi. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    emniyet görevlilerinin eline sağlık ama iyi ki bu adam gelmiş ya bu İçişleri bakanı olmasaydı bu kadar mafya bu kadar çete bunlar neymiş ya Türkiye'nin her tarafı çetele olmuş arkadaş ya bu bizi yönetenler görmüyor mu duymuyor musun bilmiyor mu bunları ya bu nasıl işler ya ülkeyi çeteler mi yönetiyor mafya mı yönetiyor yazıklar olsun Ali bey seni de emniyet teşkilatını da Allah korusun
    Cevapla
  • Zaza 2 ay önce Şikayet Et
    Kısasta hayat var.
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Sıra adalette. Bunlari bu kadar uğraş verip yakalayan polisimiz jandarmamiz ve diğer guvenlik güçlerimizden sonra asıl nokta koyması gereken adalet bakanlığı bunyesindeki savcı ve hakimler.
    Cevapla
  • Marasli 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakan ceza yetersiz cezalar artırılmaz ise suç örgütleri ile daha çok uğraşırsınız ozellikle adalet bakanımıza duyurulur
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    elebaşı yine kaçmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sıfır otomobillerde peynir ekmek gibi giden kampanya! İşte faizsiz kredi sunan markalar
Şahan Gökbakar'a kötü haber! Kardeşi de dahil 4 şüpheli için iddianame hazırlandı...