Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor

Siirt'in Baykan ilçesinde örtü yangını çıktı. Yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Siirt'te örtü yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
GİRİŞ 06.07.2024 16:36 GÜNCELLEME 06.07.2024 16:36

Baykan ilçesi kırsalında saat 14.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle örtü yangını çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Söndürme çalışmalarına destek veren vatandaşlardan Mahmut Eminanç, dumandan etkilendi. Eminanç’a, sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık