Eminönü'nde 1 tonluk kaçak midye yakalandı

Eminönü'nde yaklaşık 1 ton kaçak midye ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken şüphelilere 52 bin 484 lira para cezası kesildi.

GİRİŞ 07.07.2024 13:01 GÜNCELLEME 07.07.2024 13:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, sabaha karşı devriye görevi sırasında Eminönü sahil kıyısında bir aracın kasasına deniz canlısı yüklendiğini tespit etti.

36 ÇUVAL MİDYE

Şüpheli araca yönelik yapılan operasyonda yasa dışı midye avcılığı yapan M.A. ve Ü.A. isimli 2 şüpheli yakalandı. Araç kasasında yaklaşık 1 ton ağırlığında olan 36 çuval midye ele geçirildi.

Gözaltına alınan kaçak midye avcılarına yönelik 1380 sayılı kanuna göre "yasak yerde midye avcılığı yapmak" suçundan toplam 52 bin 484 lira para cezası kesildi.

DENİZE GERİ DÖKÜLDÜ

Ele geçirilen 1 ton civarındaki midyenin tekrar canlılığını sürdürebilmesi ve doğal yaşama kazandırılması için denize geri döküldüğü belirtildi.

Avcılar tarafından kaçak olarak toplanan çuvallar dolusu midyelerin İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerde piyasaya sürülmek üzere avlanıldığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • mert dadaş 2 ay önce Şikayet Et
    Bravo buyuk iş
    Cevapla
  • diger 2 ay önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı değil, daha ağır cezalar kesilmeli. 50 binlirayı adamlar 3 günde kazanıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'un İsrail'e silah ambargosu için Netanyahu'dan cevap!
40 bin kişi katledilirken sesi çıkmayan Macron'dan İsrail çağrısı