'Garanti kupon' vaadiyle 40 milyon TL dolandırmışlar

Kahramanmaraş'ta yapılan operasyonda vatandaşları 'garanti kupon' vaadiyle yaklaşık 40 milyon lira dolandıran 14 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 07.07.2024 15:53 GÜNCELLEME 07.07.2024 15:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli İstanbul, Ankara, Malatya, Balıkesir ve Antalya'da eş zamanlı operasyon yapıldı.

Polis yaptığı çalışmada yasa dışı bahis sitelerinin sosyal medya üzerinden vatandaşları “Garanti kupon” vaadiyle yaklaşık 40 milyon TL dolandırdıklarını tespit etti. Polis tespit edilen şahısların banka ve kripto hesaplarına bloke koydurdu. Daha sonra şafak vakti yapılan operasyonda 16 şüpheli yakalandı.

Şahıslardan 2'si ifadesi alındıktan sonra serbest kalırken, adliyeye sevk edilen 14 şüpheli tutuklandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ersever 1 ay önce Şikayet Et
    En büyük vurgun foreks vurgunu idi, birçok subay, astsubay, uzman çavuş inanılmaz para yatırdı ve gitti, hiç gündeme gelmedi, bu vurgun çiftlik bank vurgunundan önce idi ve çiftlik bank vurgununu beşe katladı.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ülkemizde dolandırıcılık olmayan iş varmı gösterin yok.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 ay önce Şikayet Et
    iyide,Sisal a ne demeli---süper lotoda 400 milyon gibi bir para oluştu,niye haftalardır çıkmıyorda büyük bir meblağa ulaşınca 1 kişiye çıkıveriyor,çekilişe hiç denetim oldumu,makinalarda bir düzenek olup olmadığı uzman bir ekip tarafından kontrol ediliyormu-hayır-yani bir çapanoğlu var
    Cevapla
  • hamit 2 ay önce Şikayet Et
    bu dolandırma degil. dolandırıcıların en iyi müşterisi tamahkarlar. garanti kuponu bilen adam sana der mi
    Cevapla
  • YAZIK 1 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır bunu anlatıyoruz ve insanlar halada anlamıyorlar.Açgözlülük,kolay para kazanma insanlarımızı inanılmaz bir şekilde köreltmiş durumda...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir