Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta ABD'ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımına çeyrek final mücadelesinde destek olmak için Almanya'daydı. Maç sonrası Berlin'den İstanbul'a döndü. Erdoğan, 9-11 Temmuz'da NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'de olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta ABD'ye gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta ABD'ye gidecek
GİRİŞ 08.07.2024 01:24 GÜNCELLEME 08.07.2024 03:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta boyunca yurt içinde ve yurt dışında yoğun programları vardı.

Kızılcahamam'daki AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Daha sonra Şanhay İşbirliği Örgütü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'da Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya gelerek bölgesel ve küresel konuları görüştü. Zirvede konuşan Erdoğan İsrail'in Gazze'deki zulmüne son vermesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Bizim Çocuklar"a tebrik

Dün A Milli Takım'a Hollanda ile karşılaşmasında destek olmak için Berlin'e giden Erdoğan, maç sonrası futbolcuları ziyaret ederek verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı önümüzdeki hafta NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye gidecek, devlet ve hükümet başkanlarıyla bir araya gelecek.

 

KAYNAK: TRTHABER
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Cemil pilot 1 ay önce Şikayet Et
    Aman dikkat Avrupa’nın üstü kül tanecikleri ile kaplı şu etna yanardağı patlaması yüzünden Afrika istikametinden geçiş yapın
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gitsin de yalnız gitmeden önce memur emeklilerinin zammını diğer emeklilerinin zammı seviyesine yükseltsin de öyle gitsin.
    Cevapla
  • hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Zamlar yağmaya devam edecek demek ki.
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 ay önce Şikayet Et
    Bidon ile görüşse ne olur, adam gidici zaten. Trump desen tam Yahudi hastası
    Cevapla
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    kime le görüşsün o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim