D-100 Karayolu'nda zincirleme kaza: 13 yaralı

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda, iki servis minibüsü şoförü yol tartışmasında araçlarını durdurunca, zincirleme kaza meydana geldi.

GİRİŞ 08.07.2024 09:14 GÜNCELLEME 08.07.2024 09:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

D-100 Karayolu Göl mevkiinde Avcılar istikametinde sabah saatlerinde servis minibüsünün şoförü, bir başka servis minibüsü şoförü olan Ömer Suiçmez ile trafikte tartışmaya başladı. Bir süre sonra Suiçmez ile tartışan şoför, minibüsü durdurdu.

Suiçmezin kullandığı servis minibüsü duramayarak minibüse çarptı. Arkasından gelen su tankeri ve başka servis minibüsü de çarpışarak kazaya karıştı.

UZUN ARAÇ KURUKLARI OLUŞTU

Servis minibüsünde bulunan 13 kişi yaralanırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere sevk edilirken polis ekipleri kaza yerinde çalışma başlattı.

Kaza nedeniyle 2 şeridin kapandığı Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Bir süre sonra kaza yapan araçlar çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Trafik normal akışına döndü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ziyag 1 ay önce Şikayet Et
    sorgu sualsiz ehliyetleri iptal edilmeli. Mesafe bırakmayıp arkadan çarpan artislerinde ehliyetleri iptal edilmeli.
    Cevapla
  • cahit 1 ay önce Şikayet Et
    Hayvan dahi yapmaz bunların yaptığını sözde pisiko tekniz testinden geçiyorlar bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede