Başıboş köpekler dehşet saçtı! 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Haşmet, ağır yaralandı. Küçük çocuğun hali yürekleri burktu.

GİRİŞ 08.07.2024 11:30 GÜNCELLEME 08.07.2024 14:38
Bu Habere 257 Yorum Yapılmış

Sokaklarda adeta kol gezmeye başlayan başıboş köpek saldırılarına bir yenisi Adana'da eklendi. Olay, 5 Haziran'da saat 15.00 sıralarında Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde meydana geldi.

OYUN OYNARKEN 5 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Arkadaşlarıyla sokakta oyun oynayan Suriye uyruklu Abbas Casim, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Haşmet, yere yığıldı.

Casim'in arkadaşları, haber vermek için ailesinin yanına gitti. Bu sırada 5 sokak köpeği daha yerde yatan Haşmet'e saldırdı. Abbas Casim'in yakınları, gelip köpekleri uzaklaştırdı.

BABASI KIYAFETLERİ PARÇALANMIŞ HALDE BULDU

Maddi durumları kötü olduğu için bir hayırseverin izniyle oturdukları narenciye bahçesindeki çiftlik evinde 6 çocuğundan ortancası Abbas’ın kaybolduğunu fark eden Hasna Derviş Casim (27), inşaat işçisi eşi Hasan Casim’e haber verdi.

Oğlunun kardeşleriyle oyun oynadığını düşünen Casim, bahçede yaptığı aramada, Abbas’ı sahipsiz köpeklerin saldırısına uğraması sonucu kıyafetleri parçalanmış şekilde, kanlar içerisinde yerde yatarken gördü. Hasan Casim, komşusunun otomobiliyle ağır yaralı oğlunu 5 Ocak Devlet Hastanesi’ne götürdü. 

‘DİĞER ÇOCUKLARIM DA ÇOK KORKUYOR’

Bulundukları bölgede en az 15 sokak köpeği olduğunu belirten Hasan Casim, yetkililerin önlem almasını istedi. Yaşananları anlatan Casim, “Sabah geldiğimde eşim ‘Çocuk kayboldu’ dedi. Etrafa bakınca oğlumu yaralı halde gördüm. Çok kötü haldeydi. Oğlumu köpekler parçalamış. Diğer çocuklarım da çok korkuyor. Burada çok fazla başıboş köpek var. Sahipsiz köpeklerin toplatılmasını istiyorum” diye konuştu.

AĞIR YARALANDI

Burada müdahalesi yapılan Casim, önce Yüreğir Devlet Hastanesi'ne daha sonra ileri tedavisi için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Her yeri delik deşik olan Abbas Casim'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 257
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Adam ameliyata giriyor uyanınca ne oldu diyorsun kaç çocuğun var dediler 2 dedim gerisini hatırlamıyorum.Aynı şekilde köpeği uyutucan.Aklı yok dünyada yaşayayım mutlu olayım derdi yok.Gençliğimi eğlenerek geçireyim yaşlanıp torun seveyim emeli yok.Yaşarken işkence etme aç bırakma ama yaşaması gereksizse tehlikeli ise bırak uyusun gitsin.
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bir gün,bu yasayı protesto edenlerin de çocuklarının başına gelirse bakalım fikirleri değişir mi?
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Chp bin kazandığı belediye lerde insanlar Allah a emanet yaşıyor hepsi temmbel adamlar eğlenmek ten is yapmaya vakit bulamıyorlar maalesef durum bu.
    Cevapla
  • xyz 1 ay önce Şikayet Et
    bizde toplatılsın istiyoruz ama sesimizi duyan yok, isteklerimize önem veren yok
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Nerde o it seviciler, niye sesleri çıkmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'