Kadın öğretmen, sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmeni öldürdü

Diyarbakır'da öğretmen Zeynep A. (39), sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen Osman Karaaslan'ı (41)tabanca ile vurarak öldürdü.

GİRİŞ 09.07.2024 17:47 GÜNCELLEME 09.07.2024 20:23
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Olay, Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde bir sitenin 9 katlı binasının 6'ıncı katındaki dairede meydana geldi. Öğretmen Zeynep A., sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen Osman Karaaslan'ı evine çağırdı.



İkili arasında çıkan tartışmada Zeynep A., tabancayla Osman Karaaslan'a ateş etti. Bina sakinlerinin durumu bildirmesi ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kontrolde Osman Karaaslan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde bekleyen Zeynep A., polis ekipleri tarafından olayda kullanılan tabanca ile gözaltına alındı. Osman Karaaslan'ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna götürüldü. 2 çocuk annesi Zeynep A. emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Çok sağlam bir Türk Aile yapısı vardır. Ana erkildir.. Kadın HANdır,erkekte Hanım der.. Bu sağlam yapı batılların işini zorlaştırdığı için Aileyi yok etmek için pek çok antrikalar yaptılar.. Kadınları evinden çıkardılar hemde devletin eliyle..Şimdi aile sonrada ulus yok olacak..
    Cevapla
  • hasan 2 ay önce Şikayet Et
    bir köyü üst üste bir apartmana doldurmuşlar. kimsenin kimseden haberi yok.
    Cevapla
  • ... 2 ay önce Şikayet Et
    Ölen erkek olunca çok bir önemi yok. Sonuçta bu haber bir daha duyurulmaz, kadın az bir ceza ile yargılanıp serbest bırakılır. Kadın öldüğünde galeyana gelen feminist dernekler avuçlarını ovuşturur. "Devlet olarak kadının tarafındayız" diyen kurumlar zaten önemsemez, konu kapanır. Ölen köpek olsaydı belki biraz infial uyandırırdı. Fakat ölen ERKEK sonuçta.
    Cevapla
  • Vatandas 2 ay önce Şikayet Et
    Kızmayın ama memurlar malesef nerdeyse yarısı böyle hayat sürüyor diğer yarısıda bu hayatı yaşayabilmek için rüya kuruyor çünki hepsinde işleri ikinci plan :)
    Cevapla
  • Memur 2 hafta önce Şikayet Et
    Bana attığın iftirayı helal etmiyorum, işimi de çok şükür düzgün yaşıyorum, ahirette görüşmek üzere...
    Cevapla
  • Kamil Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir sui zanda bulunma hakkını ve haddini size kim veriyor
    Cevapla
  • BirVatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Kadınlar evlerinden iş alanlarına çıktı, aile ve toplumun çivisi çıktı. Hemen kızmayın bir düşünün.
    Cevapla
  • kerim 2 ay önce Şikayet Et
    kim çıkardı acaba düşünmek gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan Haber7'ye özel enflasyon yorumu! "En zoru geride kaldı"
KPSS ön lisans sonuçları açıklandı