Göç İdaresi Başkanı ile Kayseri Valisi Suriyeli aileleri ziyaret etti

Kayseri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Göç İdaresi Başkanı, Kayseri'deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Göç İdaresi Başkanı Toros, daha sonra ev ve iş yerleri zarar gören Suriyeli aileleri ziyaret etti.

Göç İdaresi Başkanı ile Kayseri Valisi Suriyeli aileleri ziyaret etti
Göç İdaresi Başkanı ile Kayseri Valisi Suriyeli aileleri ziyaret etti
GİRİŞ 10.07.2024 00:01 GÜNCELLEME 10.07.2024 00:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kayseri AFAD İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, kaymakam ve belediye başkanlarının yanı sıra kamu kurumları, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, Kayseri’de yaşanan son olaylar değerlendirildi.

Vali Çiçek ve Başkan Toros, daha sonra Suriyeli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Kayseri’de yaşanan olaylarda ev ve iş yerleri zarar gören Suriyeli aileleri de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    mal oğlu mallar göndereceğiniz yerde ayaklarına gidip birde özürmü diliyonuz hayvan oğlu hayvanlar
    Cevapla
  • Bursa 2 hafta önce Şikayet Et
    Alın evinizde besleyip bakın yeter artık işgal bitsin gitsin vatanlarını koruunlar
    Cevapla
  • Şenol 2 hafta önce Şikayet Et
    Referandum şart ben yaptım oldu olmaz halk karar versin
    Cevapla
  • Mali 2 hafta önce Şikayet Et
    Kayseri olaylarını çıkaranların amaçları süryelilere hertarafta saldırmak süryedede süryelileri kışkırtıp Türk askerlerine saldırmak ve Türk askerlerini süryeden çıkarıp o bölgeye PKK lıkları yerleştirip Kürdistan’ı kurmaktı ama tutmadı ve bunu tekrar deniyecekler vatandaş galyana gelip saldırmasın bunlara fırsat vermesin
    Cevapla
  • Taner Yıldız 2 hafta önce Şikayet Et
    UEFA nın Merih DEMİRAL kararı sonrası, Türkiye için tehlike olarak Suriye ve Arapların değil, Siyonist Avrupa, Haçlı ve içimizde Türk Arap çatışması çıkarmak için provakosyan yapan Haçlı uşakları olduğu gerçeği tekrar gün yüzüne çıktı. Rabbim Türkiye düşmanlarına fırsat vermesin Amin
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    referandum istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avcılar'da baba ve oğlunun öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Emekliler için bankalar yarışa girdi! İşte bankaların promosyon ödemeleri