İYİ Parti'den ihracı istenmişti! Rıdvan Uz için son karar verildi

İYİ Parti'nin Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun kararıyla Uz'un ihraç talebi oylandı. Uz'un ihraç istemi oybirliğiyle reddedildi.

İYİ Parti'den ihracı istenmişti! Rıdvan Uz için son karar verildi
İYİ Parti'den ihracı istenmişti! Rıdvan Uz için son karar verildi
GİRİŞ 10.07.2024 02:50 GÜNCELLEME 10.07.2024 03:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İYİ Parti'de 'Rıdvan Uz' krizi yaşanıyor. Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu tarafından partiden ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Disiplin Kurulu, ihraç istemini oybirliğiyle reddetti.

İsmail Saymaz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu. Saymaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Akşener’in resimlerini indirelim' dediği için İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu tarafından ihraç istemiyle disipline sevk edilen Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, partide kaldı. Disiplin Kurulu, ihraç istemini oybirliğiyle reddetti. Lider 'Atalım' diyor. Parti atmıyor."

MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA YER ALMAMIŞTI

Uz'un daha önce İYİ Parti'nin internet sitesinde adı yer almıyor diye partiden ihraç edildiği iddia edilmişti. Yapılan güncelleme ile Uz'un ismi milletvekilleri arasına eklemişti.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kerim yavuz 2 hafta önce Şikayet Et
    Iyi partinin kuruluşunun tek amacı vardı.Mhp'yi bölüp parçalamak. Ülkeyi yönetmek gibi amaçları asla olmadı. Bunlar iyi günleri daha neler göreceğiz.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Menfaatciler topluluğu
    Cevapla
  • Akıncı 2 hafta önce Şikayet Et
    Parti ve partili olmak değil bu vatandaşların yaptıkları benlik kavgası ve savaşı.
    Cevapla
  • Gerçekler 2 hafta önce Şikayet Et
    İyi parti mi, kötü parti mi, Erdoğan düşmanları partisi mi, yoksa parti mi değil mi ne oldukları belli değil. Geçen gün kahvehanede oturuyoruz yan masada tanıdık bir iyi partili ve CHP'liler oturuyor. Adam onlarla birlikte Merihin yaptığı bozkurt işaretini eleştiriyor hem de nasıl ateşli. Anladım ki bunlar iyice pusulayı şaşırmış.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Disiplinsiz ,lüzumsuz ve ülke yararına hiçbir davaları olmayan iki parti chpkk ve ip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ağır bilançoyu açıkladı! Ölen ve sakat kalan asker sayısı
Türkiye'yi tehdit etmişti: Bir davet de Bakan Memişoğlu'ndan!