Kapsamlı rapor sunuldu, Erdoğan talimatı verdi: Kapanmadan Meclis'ten geçirin...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK'da sokak hayvanlarına ilişkin hazırlanan kapsamlı raporu inceledikten sonra yasa teklifinin Meclis'ten geçirilmesi için talimat verdi. Başkan Erdoğan, erken seçim söylentilerine de kesin bir dille kapıyı kapattı.

GİRİŞ 10.07.2024 11:03 GÜNCELLEME 10.07.2024 17:16
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin Ankara'daki genel merkezinde başkanlık ettiği MYK'da önemli detaylara değindiği ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim ve sokak hayvanları konusunu ele aldı.

"ERKEN SEÇİM GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında erken seçim tartışmalarıyla ilgili, "Erken seçim gündemimizde değil ve asla da olmayacak" dedi.

NATO Zirvesi için ABD ziyaretinin hemen öncesinde partisinin MYK’sını toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde A takımıyla yaklaşık 3 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, toplantıda AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya, Avrupa ve bölgedeki ülkelerin seçimlerine ilişkin detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOKAK HAYVANLARI TALİMATI

Öte yandan MYK toplantısında, sokak hayvanlarıyla ilgili yapılacak yasal düzenlemeye ilişkin son süreç gündeme geldi. Sokak hayvanlarına ilişkin hazırlanan kapsamlı rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan’a MYK toplantısında sunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, saldırgan ve hasta hayvanların uyutulmasını da düzenleyen yasa teklifinin Meclis kapanmadan Genel Kurul’dan geçirilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Yasanın AK Parti grubunun muhalefetle yapacağı görüşmelerin ardından bu hafta Meclis Başkanlığı’na sunulması ve hemen ardından komisyon gündemine alınması bekleniyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Tuba 1 ay önce Şikayet Et
    İki gündür 3 tane köpek vahşeti yaşandı. Dahada yaşanmaya devam ediyor. İnin oradan çıkın meclisten vatandaş bir ayda herşeyi düzene sokar. Bu vekillerden hiç bir iş çıkmaz. Anca gereksiz gündemle birbirlerine laf atarlar.
    Cevapla
  • hakkı 1 ay önce Şikayet Et
    komik ve etkisiz bir kanunla konuyu gecistirecekler. bunlarin chplilerden ödü kopar
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için bu yasayı biran önce çıkarın. Çocuklarımız Başkent Ankara’nın en elit ilçesi olan Çankaya’da dahi sokağa çıkamıyor.
    Cevapla
  • Bağkur tescil 1 ay önce Şikayet Et
    Bağkur tescil mağdurları ve staj ve çıraklık mağdurlarını ve de kademeli emeklilik mağdurları unutmayın lütfen
    Cevapla
  • Çinli 1 ay önce Şikayet Et
    Toplayın Çin’e satın. Ne olacak koyun trene 15 günde Çin’de hem para kazanın hem köpek sayısı azalsın
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Hibe etsinler satmasinlar dostluk göstergesi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz