Kayseri'deki olaylarda terör bağlantısı: FETÖ ve PKK'nın parmağı çıktı!

Son dakika haberi: Güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada; Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili provokatif ve dezenformasyon paylaşımda bulunan hesapların bazılarının PKK/KCK, bazılarının FETÖ/PDY müzahiri olduğu tespit edildi.

GİRİŞ 10.07.2024 16:56 GÜNCELLEME 10.07.2024 16:56
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA: Suriye uyruklu kişinin, aynı ülke vatandaşı çocuğa cinsel istismarda bulunmasının ardından çıkan olayları provoke eden sosyal medya hesapları ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

PROVOKATİF PAYLAŞIMLAR TESPİT EDİLDİ

Kayseri'den sonra Hatay, Gaziantep, Konya, Bursa ve İstanbul başta olmak üzere 22 ile sıçrayan, Suriye'nin kuzeyinde Türk güçlerinin kontrolü altındaki bölgelerde de gerilime yol açan sosyal medyadaki provokatif paylaşımlarla ilgili çalışma yapıldı.

FETÖ VE PKK İZİ

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre; yapılan çalışmalarda provokatif ve dezenformasyon paylaşımda bulunan hesapların bazılarının PKK/KCK, bazılarının FETÖ/PDY müzahiri olduğu, bunların yanı sıra Amerika ve Almanya bağlantılı şahısların da bulunduğu tespit edildi.

Güvenlik kaynakları, sosyal medya üzerinden huzuru bozmaya yönelik hareket eden bu unsurların terör örgütleriyle bağlantılarının tespit edildiğini belirtti.

TERÖR BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan hesapların bağımsız olarak hareket etmedikleri, provokatif eylemlerin artmasını sağlayan bu hesapların bağlı oldukları örgütler tarafından maşa olarak kullanıldığı, terör örgütlerinin de Türkiye karşıtı hareketlerde başka dış odaklar tarafından yönetildiğinin değerlendirildiğini kaydetti.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    İçimizdeki saflar hala akillanmaz
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 ay önce Şikayet Et
    En. Büyük. Düşman. İçimizde. chp. Terör. ÖRGÜTÜ. Bitmeden. Bize. HUZUR. YOK.
    Cevapla
  • a ö 1 ay önce Şikayet Et
    devletin ve ülkenin huzurunu insanları öldürerek bozmaya yeltenenler için acil isyan kanunları çıkarılmalı , bu hareketler bitmeyecek ve devam edecek cede operasyonlar devam etmeli.
    Cevapla
  • Yalnızca Kul 1 ay önce Şikayet Et
    Zerre imanı olan masum müslümanlara asla saldırmaz. Müslümanın aklı yerinde ise hiçbir güç Allah cc nin Kuranı Kerimde buyurduğu MÜMİNLER KARDEŞTİR ayeti kerimesine karşı getiremez. Bunun tersini yapıyorsa değil, düşünüyor veya konuşuyorsa dahi kendini sorgulamalı ve araştırma ile tefekkürü kendine şiar edinmeli. Allah cc izni ile doğruyu bulacaktır.
    Cevapla
  • KUTAYYY 1 ay önce Şikayet Et
    O PARMAK ZATEN BELLİ İDİ LAKİN SAF İNSANLARIMIZ HAİNLERİN KIVILCIMINI ATEŞE DÖNÜŞTÜRDÜLER ONLARDA İZLEDİ . ASIL OLAYA KARIŞAN AVELLERİNDE TERÖR SUÇUNDAN CEZA ALMALARI GEREKİR.. yoksa ÜÇ BEŞ ZİBİDİNİN KIVILCIMI ORTALIĞI YAKAMAZDI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!