İyilik yapmak isteyen 2 çocuk babası adam canından oldu

Aydın'ın Didim ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir kişi, tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

İyilik yapmak isteyen 2 çocuk babası adam canından oldu
İyilik yapmak isteyen 2 çocuk babası adam canından oldu
GİRİŞ 10.07.2024 19:29 GÜNCELLEME 10.07.2024 19:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, Didim ilçesi Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. adlı şahıs ile M.Y. adlı iki arkadaş Altınkum’da alkol aldıktan sonra tekrar sanayiye geldiler.

KAVGA EDENLERİ AYIRMAK İSTERKEN TABANCADAN ÇIKAN KURŞUN İSABET ETTİ

Alkollü oldukları ileri sürülen iki arkadaş bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Olay yerinden ayrılan M.Y. adlı şahıs olaydan kısa süre sonra H.K.’nın kaldığı iş yerine gelerek, tabancayla peş peşe ateş etti. H.K. ile aynı iş yerinde kalan Serdar Tokat ise silah seslerini duyunca dışarıya çıktı.

2 ÇOCUK BABASI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

M.Y.’yi sakinleştirmek isterken tabancadan çıkan kurşun Serdar Tokat’ın boğazına isabet etti. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede iki çocuk babası olduğu öğrenilen Serdar Tokat'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, M.Y. ise Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serdar Tokat’ın cenazesi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Yatırım Hesap 1 ay önce Şikayet Et
    Öldüren alkollü olduğu için masum sayılıp tutuksuz yargılanmak- üzere serbest kalır.. bunun adı da adalet olur. .vahhh milletime..
    Cevapla
  • halil 1 ay önce Şikayet Et
    İdam olmayınca gerisi olana kalıyor yönetenlerin vicdanları kararınca yapacak bir şey yok
    Cevapla
  • Murad 1 ay önce Şikayet Et
    İşin içinde kadın veya alkol varsa o kavgaya karışmayın, uzak durun.
    Cevapla
  • erol 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede kanun ve adalet olsa, bu katiller delikten çıkamaz ama malesef 3-5 yıla serbest ve babasız kalan çocuklar nası büyüycek adam olacak vatana millete faydalı olacak
    Cevapla
  • abdullah 23 1 ay önce Şikayet Et
    öldüren öldürene nasıl olsa cezası bu dünyada .katilin cezası kısastır ,kısası uygulamazsanız cinayetlerin önüne geçemezsiniz ve bunların hesabı size sorulur haberiniz olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!