Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis, Meloni ve Scholz ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, İtalya Başbakanı Meloni ve Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü.

GİRİŞ 11.07.2024 01:05 GÜNCELLEME 11.07.2024 01:05
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD'de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'nin ikinci gününde de programı yoğundu.

Akşam saatlerinde liderler Walter Edward Washington Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. NATO'nun 75'inci yıl zirvesinde resmi karşılama töreni gerçekleşti, aile fotoğrafı çekildi.

Daha sonra NATO Atlantik Konseyi Devlet ve Hükümet Başkanları Oturumu başladı. Oturuma Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

ABD'nin başkenti Washington'daki temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center'da bir araya geldi.

ERDOĞAN, MELONİ İLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

Her iki görüşmede de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç yer aldı.

ALMANYA BAŞBAKANI SCHOLZ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü.

KAYNAK: DHA, AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • ötekisi 2 ay önce Şikayet Et
    patates haşlamaktan başka yemek bilmeyen almanlar DÖNERİMİZİ Sahiplenmişler scholzun yonanoğlu ile döner kesmesi de bundan mış
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ali rumuzlu Yorumcu, sen bizim kadar Milli OLAMAZSIN. Taaa Selametten bu yana destekliyoruz. AMAAA Milletin HAKKINI araması, Milli Gelirden ADALETLİ Pay İSTEMESİ, KAYRILMA ve RANTIN durdurulması gibi doğal bir şey yok. Köyler ve küçük Kasaba Mezralar HARİÇ, HİÇBİR Emekli bu maaş Sistemi ile GEÇİNEMEZ.
    Cevapla
  • Komşu 2 ay önce Şikayet Et
    Sizin derdiniz mide, vatan değil.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    açlıktan ölün. ama devleti yemeyin. devlete destek çıkın. ama 3 kurus icin devleti yalniz birakmayin. yoksa ilerde yatacak yeriniz ve 1 lokma ekmege muhtac olacaksiniz.
    Cevapla
  • Seda56 2 ay önce Şikayet Et
    O liderleri acıtan bizim liderimizin dik duruşudur onlara kök söktürüşüdür bunu biliyorlar tüm mazlumlara kuçak açmamız onların zalimliklerinin göstergesidir keşke Gazze'ye de daha ciddi destek olabilseydik işte o zaman yer yerinden oynardı
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Kuru ekmek soğan yiyelim, Erdoğanı yedirmeyelim. Bütün maaşlar yarı yarıya azaltılsın. Devletin borçları ödensin. Enflasyon düşsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de siyasi deprem: Netanyahu Gallant'ı görevden almayı düşünüyor
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi