Nevşehir’de feci kaza: Traktör ile otomobil çarpıştı!

Nevşehir’de traktör ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası traktör sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 11.07.2024 09:05 GÜNCELLEME 11.07.2024 10:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza gece saatlerinde Hacıbektaş-Nevşehir karayolu Yenice Köyü yakınlarında meydana geldi. E. G.’nin kullandığı arpa yüklü 40 DL 430 plakalı traktör tarla yolundan ana yola çıktığı esnada, Kadir Tekin kullandığı 40 EV 919 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisi ile iki römork arasında sıkışan otomobil sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Hacıbektaş Devlet Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü Kadir Tekin (22) yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle Hacıbektaş Nevşehir kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Kaza yapan aracın ve römorkların kaza yerinden kaldırılmasından sonra kara yolu tekrar trafiğe açıldı.

Kaza sonrası traktör sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • sevgı yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin traktörde takside hızlı gitmemeli can bu hiç bişey benzemez
    Cevapla
  • (76) 2 ay önce Şikayet Et
    Bu traktörler sanki ferrari var altlarında bi havalı sürüşleri var aman aman dikkat edin memlekette benim aracada çarptılar arkadan çok süratliydi yani traktörün son süratı
    Cevapla
  • murat 2 ay önce Şikayet Et
    Özellikle şehirlerarası yollarda kırsal alanda gece vakti bu tür mental özürlü traktör sürücüleri trafiğe uyarıcı olmadan veya yetersiz stop lambalarıyla çıkarak katliama sebep oldukları nadir değil. Buna benzer çok sayıda ölümlü kaza hatırlıyorum.
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Işığın, aydınlatman yok gece niye çıkarsın yola. Sanki sabah çuvala girdi.
    Cevapla
  • rivrivriv 2 ay önce Şikayet Et
    22 yaşında ! Sözde erkeklik yapacaktı.Gaz pedalıyla adamlık olmuyor. İyi olmuş. Başkalarının canı yanmadan yamulmuş eleman.
    Cevapla
  • edep 2 ay önce Şikayet Et
    kimsin ?
    Cevapla
  • fatih 2 ay önce Şikayet Et
    nereden biliyorsun? ölünün arkasından su-i zanda bulunmak hangi erkeklikte yazar? ölene bir rahmet dileseydin bari! traktörlerin geceleri bir anda ana yollara çıkmaları ve bir kısmında reflektör bulunmaması yüzünden ben de birkaç kez kaza atlattım. burada da benzer bir durum olabilir.
    Cevapla
  • ibrahim 2 ay önce Şikayet Et
    traktör yola çıkmış sağına soluna bakmaz mı traktörcüler üstelik romörkte fosforlu trafik işareti bile yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki
Tecavüzü normal gizli çekimi tuhaf karşıladılar! İşte İsrail TV'si