Altın küpü sandılar tuvalet çıktı

Samsun'da bir yol çalışması esnasında 'küp içinde altın bulundu' iddiası sosyal medyada gündem oldu. Altın küpü olduğu sanılan çukurun ise 50 yıllık tarihi olduğu belirlenen 'tuvalet çukuru' olduğu anlaşıldı.

GİRİŞ 11.07.2024 20:10 GÜNCELLEME 11.07.2024 20:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Samsun'da belediye tarafından yapılan yol genişlemesi çalışması sırasında 'küpler içinde altın bulundu' iddiası bir anda yayıldı. Küp bulunduğu sanılan çukur ise 'tuvalet çukuru' çıktı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinin Yavuzlar, Çinik ve Bakacak Mahallesi arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yol genişletme çalışması başlatıldı.

İş makineleri ile yapılan yol genişletme çalışması sırasında 'küpler içinde altın bulunduğu' iddiası sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldı. Söylenti çevrede heyecana yol açtı ve yöre sakinlerini il dışından arayanlar oldu.

40-50 YILLIK TUVALET ÇUKURU

Olayın asılsız olduğunu belirten Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Bayram Durmuş ve Çinik Mahallesi Muhtarı Soner Ar, 'altın bulundu' söylentilerinin halk arasında yayıldığını, il dışından kendilerini telefonla arayanların olduğunu, yol yapım çalışması sırasında 40-50 yıllık bir tuvalet çukuru ortaya çıkınca vatandaşların burada altın bulunduğunu sandığını söyledi.

Bakacak Mahallesi Azası İsmail Karabölük, 'altın bulundu' söylentisinin doğru olmadığını ifade etti. Müze Müdürlüğü yetkilileri de olayın asılsız olduğunu bildirdi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 13
  • Selim 1 ay önce Şikayet Et
    Aynı şey, ha altın, ha wc.
    Cevapla
  • Aslan 52 1 ay önce Şikayet Et
    iyi olmuş,dereyi görmeden paçayı sıvamayın hemen..
    Cevapla
  • Ağrılı04 1 ay önce Şikayet Et
    Denekki bizim köyde şöyle 50 sene sonra bir kazı yapılsa her taraftan altın çıkacak.:)))
    Cevapla
  • Emekli 41 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi daha iyi anladım ne kadar cahil bir millet olduğumuzu.
    Cevapla
  • verme 1 ay önce Şikayet Et
    yillar ønce bir kac manyak altin var diye koca gølet var idi yok etti diger akillar cikip altin var ise digital makine denen sey var o ile bakilir mi demedi hop kazik yok ettiler biz de altin meraki cok fazla bir deli ruyam da gørdum dese ne var ise oraya kosar kazar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!