Bakan Şimşek, eşiyle ilgili olan iddialara yanıt verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in eşi ve çocukları için uçaktaki başka yolcuların biletlerinin iptal edilerek yer açıldığı iddiasına AJET ve Bakan Şimşek'ten açıklama geldi.

Bakan Şimşek, eşiyle ilgili olan iddialara yanıt verdi!
Bakan Şimşek, eşiyle ilgili olan iddialara yanıt verdi!
GİRİŞ 11.07.2024 22:49 GÜNCELLEME 11.07.2024 23:04
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'in eşi ve çocuklarıyla ilgili iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Bodrum Havalimanı'nda, Ankara'ya gidecek olan AJet uçağına son anda yetişen fakat bilet bulamayan Bakan Şimşek'in ailesi, seyahat edebilmek için uçaktaki bazı yolcuları indirdi. İddialar sonrası AJet'ten açıklama yapıldı.

AJET'TEN İDDİALARA YALANLAMA

Şirketten, iddialara ilişkin yapılan açıklamada "Çeşitli sosyal medya platformları ve haber sitelerinde, şirketimizin adı kullanılarak bir Bakanımızı ve ailesini hedef alan gerçek dışı iddialar dile getirildiği anlaşılmaktadır. Yazılan iddiaların gerçek dışı olduğunu ve tüm hukuki yolların kullanacağını kamuoyunu saygıyla bildiririz." ifadelerine yer verildi.

"ŞİDDETLE KINIYORUM"

Bakan Şimşek de AJet'in sosyal medya platformu X'ten yapılan paylaşımı alıntılayarak "Gerçek olmayan ve yalanlanan bu haberle ailemin ima ve itham edilmesini şiddetle kınıyorum." notunu düştü.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Alperen 1 ay önce Şikayet Et
    Duruma iyi yönden bakın Sayın Bakanımız isteseydi ozel aldirirdi ama normal uçakla ve hiç belli etmeden yolculuk yapıyorlar.Kimsenin hakkına girmemiş devletin imkanını kullanmamış İşte bu Allah korkusunun sayın bakanımızın içine işlediğini gösteriyor biraz sabırlı olun inanın ileride bizi parmakla gösterecekler.Askeriucreti yüksekse çalışan iscide işinden olur iş veren bizim için önemli
    Cevapla
  • Ülkeci 1 ay önce Şikayet Et
    Anlaşıldı. Mehmet bey ile uğraşmaya da başladılar. Geçen dönem Merkez Başkanıylada aynı terane olmuştu. Zavallı istifa etti. Serdar Serdaroğlu denen zat, çamur durup dururken atılmıyormu? İlla birşeyler oluncamı atılıyor? Kokuşmuş Fettöşün kokuşmuş uşakları sizi. Aşağılık mahlukatlar sizi.
    Cevapla
  • Hep aynılar: 1 ay önce Şikayet Et
    Mücadeleyi çirkefliğe düşürmek onların şiarıdır zaten.
    Cevapla
  • Arif¹ 1 ay önce Şikayet Et
    Hukuki yolların denebdiği sonucunu ve lütfen ne ceza verildiğini biz de bilelim. Hainlerin sonunu görmüş olalım. Lutfen
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Haberlerin yarısı yalan ve iftiradan meydana gelir... haberci demek yalancı demek. Olaylara bol bol yalan eklerler. Yarında savcının karşına çıkınca, yalanı ortata çıktığında yalvarırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti