Korkunç anlar! Kahvehanenin önünde oturanların arasına otomobil daldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde otomobil kahvehanenin önünde oturan vatandaşlara çarptı. 11 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 12.07.2024 00:55 GÜNCELLEME 12.07.2024 00:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kaza, Çınarlı Mahallesi'ndeki Tepe Değirmenleri mevkiinde meydana geldi. H.Y. idaresindeki 59 ABU 317 plakalı otomobil yolda seyir halindeyken kontrolden çıkarak kahvenin önünde oturanların arasına daldı. Otomobilin kahvenin önündeki vatandaşlara çarpması sonucu 11 kişi yaralandı.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken sağlık görevlileri ise yaralılara müdahale etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Otomobilin sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Tepki 1 ay önce Şikayet Et
    Kahvehane yola sandalye masa açarsa durum kaçınılmaz olur..!
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Orası yol diyorlar ya. İlla doğrucu davutculuk yapacaklar. ne alaka? Orası yol kenarı. Velevki o insanlar yok orada, orası boş gidecek öndeki motorlara vuracak, oradan yine kaldırıma zıplayacak. Orada park halinde bir araç olsa, yine ona vuracak, yine aynı sonuç.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Orası Tekirdağ. TEKİRDAĞ, öyle yolda durmayın, hatta kaldırımda falan bile kendinizi kollayın. Tekirdağ orası, mümkünse orada araç da kullanmayın
    Cevapla
  • selim 1 ay önce Şikayet Et
    araçla yolu takip etsen yol boş. ama. telefonlamı konuşuyordu , derdi neydi bu adamın. He, tam boş mu yol, kahvehane yolun yarısını haczetmiş. yolun ortasına masa atmış. Türkiyede herkes kafasına göre. Eğitim, kültür. yok abi yok. biz göremeyiz.
    Cevapla
  • Türkiye, 1 ay önce Şikayet Et
    Aracın hatası tartışılmaz, Kahvehanenin önü derken, adamlar bariz yola masa atmışlar. Demek ki, yola masa atarak kahve içilmiyormuş. Umarım yaralananlar buradan bir ders çıkarıp daha güvende olacakları yerlerde otururlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi Akdeniz’de dengeleri mi değiştiriyor?