Türkiye'den çok sert İsrail açıklaması! Netanyahu'nun gerçek niyeti ortaya çıktı

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Han Yunus kentinde “güvenli bölge” olarak belirlediği El Mevasi’de yaptığı katliama çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 13.07.2024 15:58 GÜNCELLEME 13.07.2024 17:22
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in, Han Yunus kentinin batısında yerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadığı El-Mevasi bölgesindeki saldırılarının, "Netanyahu hükümetinin Filistinlileri topyekun yok etme çabasının bir aşaması" olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

İsrail’in, Han Yunus kentinde “güvenli bölge” olarak belirlediği El Mevasi’de barınan Filistinlilere saldırarak onlarca sivili katletmesi, Netanyahu Hükümetinin Filistinlileri topyekûn yok etme çabasının bir aşamasıdır.

İsrail ordusunun güvenli bölge olarak ilan ettiği El Mevasi'ye gerçekleştirdiği hava saldırısında yüzlerce kişi şehit oldu
 

İsrail aynı gün hem cami hem güvenli bölgeyi vurdu: Çok sayıda şehit ve yaralı varİsrail aynı gün hem cami hem güvenli bölgeyi vurdu: Çok sayıda şehit ve yaralı var


NETANYAHU HÜKÜMETİ KALICI ATEŞKESİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR

İsrail’in ateşkes konusunda Hamas’ın olumlu yanıtına karşılık vermesi beklenirken bir kez daha kan dökmeyi tercih etmesi, Netanyahu Hükümetinin kalıcı ateşkes müzakerelerini engellemeye çalıştığının da delilidir.

İsrail’e destek veren ülkelerin, bu barbarlığa artık dur demesi gerekmektedir.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Sosyal çalışmacı 2 ay önce Şikayet Et
    Sonun geldi itrail. Hem içerideki hem itraildeki yahudşker yok olacaklar.
    Cevapla
  • Filistin 2 ay önce Şikayet Et
    Önce biz harekete geçelim vazife bizim üzerimize çık git vur yolu aç bizde gelelim silahlarla ama sanki sadece kınamaya programlanmışsınız
    Cevapla
  • DARK 2 ay önce Şikayet Et
    İslam ülkeleri liderleri ! Bu sizin Batı'nın uşağı olduğunuzun resmidir. Satılmış müslüman görünümlü liderler. Bu kana siz de ortaksınız Şayet başından beri birlik olup kafa tuıtulsaydı hiç bir şey yapamazlardı.
    Cevapla
  • Erdoğan 2 ay önce Şikayet Et
    us ile uslanmayanın hakkı kötektir boş boş konuşma dönemi bitmiştir tüm abd unsurları nı defedin ülkeden evvela
    Cevapla
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kanı bozuk lanetni kavim kana doymuyo.. Allah bunları yok etsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yusuf Tekin'den canlı yayında açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız