İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Oğlundan açıklama

Kalp damarında tıkanıklık tespit edilen İbrahim Tatlıses'e anjiyo yapıldı, daha sonra 2,5 saat süren operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. Hülya Avşar, hastane çıkışı Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'le birlikte açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Oğlundan açıklama
İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? Oğlundan açıklama
GİRİŞ 13.07.2024 22:31 GÜNCELLEME 13.07.2024 22:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda önceki gün konser veren İbrahim Tatlıses, ciddi bir ameliyat geçireceğini açıklayarak, helallik istemişti: Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Ünlü sanatçı, dün sabah Ayazağa Liv Hospital Hastanesi'nde operasyon geçirdi. Tıkalı olan iki damarı da açılan Tatlıses, yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya alındı.

"İÇİNDEN GELİYOR SÖYLÜYOR"

Hülya Avşar, kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses'i ziyarete geldi. Ahmet Tatlıses ile birlikte hastane çıkışında soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, "İbrahim Bey sağ olsun sürekli güzel şeyler söylüyor ama ben utanıyorum vallahi. Kendi aramızda olan şeyler çünkü bunlar. İçinden geliyor söylüyor demek ki sağ olsun. Görüntülü aradı beni İbrahim Bey ameliyat sonrasında. Bomba gibiydi, çok iyiydi" dedi.

"AİLE İÇİNDE KÜSLÜK OLMAZ"

Yakın arkadaşının, karşılıklı mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile barışmasını değerlendiren Avşar, "Çok sevindim, ben de sosyal medyada gördüm. Harika bir haber. Aile içinde küslük olmaması lazım. Aile dediğiniz de budur" şeklinde konuştu.

"ÇOK ŞÜKÜR"

Ahmet Tatlıses ise babası İbrahim Tatlıses ile aralarındaki buzların erimesi hakkında, "Çok şükür, bugün yarın çıkarız hastaneden inşallah" açıklamasını yaptı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    9 canlı
    Cevapla
  • Tc vatan bayrak 1 ay önce Şikayet Et
    Nede olsa metresisin kimler geldi geçti senden
    Cevapla
  • ZAZAÇERKEZKIRMASI 1 ay önce Şikayet Et
    2018 senesinde canım babamda ilk kapakçık ameliyatını geçirdi damar yolları açık çıktı anjiyoda.İlaç kullanımı beslenme disiplini ve nizami belirlenmiş süreçlerde doktor kontrolü önemli.Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin .
    Cevapla
  • yasin 1 ay önce Şikayet Et
    eski yıllar aklına gelmiştir
    Cevapla
  • Izmirli 1 ay önce Şikayet Et
    Adamın son nefesi şarkıları olacak. Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz. Allah muhafaza. Ibo işin yaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!