CHP'de Tanju Özcan krizi! Eski CHP milletvekili Kaya harekete geçti

Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya partisine başvurarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partiden yeniden ihracını istedi. Kaya, Özcan'ın CHP'ye yakışmayacak davranışlara devam etmekle itham etti.

CHP'de Tanju Özcan krizi! Eski CHP milletvekili Kaya harekete geçti
CHP'de Tanju Özcan krizi! Eski CHP milletvekili Kaya harekete geçti
GİRİŞ 14.07.2024 01:17 GÜNCELLEME 14.07.2024 04:10
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında sosyal medya üzerinden yaşanan polemiğin ardından CHP Sözcüsü Deniz Yücel açıklamada bulunmuş ve Özcan'ın, Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaların, partinin yetkili kurullarında değerlendirileceğini ifade etmişti.

Kılıçdaroğlu'nun çıkışı sonrası CHP'den son dakika Tanju Özcan açıklamasıKılıçdaroğlu'nun çıkışı sonrası CHP'den son dakika Tanju Özcan açıklaması

O tweet sonrası birbirlerine girdiler! Kılıçdaroğlu: Cenazeme bile gelmeO tweet sonrası birbirlerine girdiler! Kılıçdaroğlu: Cenazeme bile gelme

YILDIRIM KAYA'DAN TANJU ÖZCAN HAKKINDA İHRAÇ İSTEMİ

CHP 27. Dönem Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya yaşanan polemiğin ardından CHP Genel Sekreterliği'ne yazdığı dilekçede, Özcan'ın tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmesini ve partiden kesin ihraç edilmesini istedi.

"PARTİ ÜYELİĞİ İLE BAĞDAŞMAYAN TUTUM VE DAVRANIŞLARDA BULUNMAKTADIR"

Kaya hazırladığı dilekçede "Tanju Özcan af kapsamında parti üyeliğine geri dönmüş olmasına rağmen, Cumhuriyet Halk Partisi üyesine yakışmayacak eylem ve davranışlarına devam etmekte ısrarlı olup Partimizi ve Genel Başkanlarımızı kamu oyu önünde tartışılır kılmakta, Parti Tüzüğüne, Programına, Yönetmeliklerine aykırı davranmakta, görevi, sorumlulukları ve parti üyeliği ile bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmaktadır" ifadelerine yer verdi. 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Turkan 1 ay önce Şikayet Et
    Halka sordunuz mu partiden ihraç talep ediyorsunuz adama milyonca oy verildi CHP li buna hakkı yok adam çok doğru söyledi bravo katilyorum by Kemal kim ki başarısız kibirli kendi kişisel menfaati için CB aday oldu kapasite varmiydi kaç seçim kaybetti 39 milletvekili altın tepsiye ile başka partilere verdi şimdi bunun yüzünden Mecliste sıkıntı cekmiyormusunuz hala ne konuşuyorsunuz
    Cevapla
  • zamaneci 1 ay önce Şikayet Et
    boluya yakışan başkan. bolulular ses cıkarmıyorsa sorun yok. kkendi gibi başkan bulmuşlar...
    Cevapla
  • heyyyy 1 ay önce Şikayet Et
    atın partiden , geri alırsınız
    Cevapla
  • nasri 1 ay önce Şikayet Et
    Yiyin bitirin birbirinizi
    Cevapla
  • Batuhan 1 ay önce Şikayet Et
    CHP deki istisna vatansever Atatürkcu adamların biri Tanju Özcan adam gibi adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!