KPSS'den çıktı, dinlendiği ağacın altında yorgun mermiyle vuruldu!

Diyarbakır’da KPSS'den çıkan ve okulun karşısındaki parkta bir ağacın gölgesinde dinlenen Rabia A.’nın (26) başına yorgun mermi isabet etti.

GİRİŞ 14.07.2024 14:57 GÜNCELLEME 14.07.2024 17:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış
 

Olay, öğle saatlerinde Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Turgut Özel Bulvarı’ndaki Koşuyolu Parkı’nda meydana geldi.

Diyarbakır Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sınava giren Rabia A., dinlenmek için okulun karşısındaki parkta bir ağacın altına oturdu. Rabia A., o sırada başına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı.

Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Rabia A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu arada, Rabia A.’nın Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu, saat 14.30’daki ikinci oturuma bu olay nedeniyle giremeyeceği öğrenildi.

Polis, mermiyi ateşleyen kişinin yakalanması için 3 farklı açıdan Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Asker uğurlamada, düğünde, sünnette; silahla, arabayla vb canı sıkıldığında eğlence adıyla girilen KUL HAKLARInı cayır cayır ödesinler inşallah.
    Cevapla
  • Yorumbükücü 1 ay önce Şikayet Et
    Adalet kalmadı bu ülkede, mala zarar veren, kasten yaralayan serbest bırakılıyor. Bu nasıl adalet, mağdur olan cezalandırıyor resmen.
    Cevapla
  • BirVatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Ancak Allah'ın kanunlarında hayat ve huzur vardır ey müslümanlar.
    Cevapla
  • forza 1 ay önce Şikayet Et
    Şu an acil yeni bir ceza kanunu yapılması gerek. Memleket suçlularla doldu cezası olmadığı için kimin kime gücü yeterse. Adam gibi kanun çıkacak ve hiçbirşey tolare edilmeyecek.
    Cevapla
  • Hacıoglu ismail 1 ay önce Şikayet Et
    Silah atış zevkimi kuru sıkı ile gideriyorum,hem zararsız hem ekonomik ,10 metreden fili vuramayacaklar ateşli silah sahibi oluyo suçlusu silah on plana çıkaran mafya dizileri ve filmleri,denetlemeyen idari birimler,herkes ciddiyet ve vicdan sahibi olsa bu olaylar yaşanmaz,saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi Akdeniz’de dengeleri mi değiştiriyor?