15 Temmuz’un kuklacılarını unutma!

  • GİRİŞ15.07.2024 09:09
  • GÜNCELLEME16.07.2024 13:02

Gölge CIA” olarak bilinen ABD’li özel istihbarat kuruluşu Stratfor’un 15 Temmuz gecesi darbecilerin aradığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın havadaki uçağının lokasyon bilgilerini 3 kez deşifre ettiğini..

CIA danışmanı Henri Barkey’in 15 Temmuz akşamı İstanbul Büyükada’daki Splendid Otel’de “görev başında” olduğunu..

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın, darbe girişimi sırasında Amerikan Fox televizyonunun canlı yayınında, “Darbe başarılı olursa Erdoğan’ın Osmanlı’yı geri getirme planları suya düşer. Kalbimde Erdoğan için merhamet yok, devrilirse tek bir gözyaşı bile dökmem” diyerek darbe çığırtkanlığı yaptığını..

NATO ’da görevli 30 askerin 15 Temmuz’da darbe lehine aktif vazife üstlendiğini ve haklarında yakalama kararı çıkarıldığını.. Bu hain askerlerin NATO şemsiyesi altında yer aldıkları ülkelere iltica talebinde bulunduğunu ve hiçbirinin Türkiye’ye iade edilmediğini..

Darbenin başarısız olması üzerine 16 Temmuz sabahı; Binbaşı pilotlar Ahmet Güzel ile Gençay Böyük, Yüzbaşı pilotlar Abdullah Yetik, Ferudun Çoban, Uğur Uçan ile Süleyman Özkaynakçı, Astsubay teknisyenler Bilal Kurugül ve Mesut Fırat’ın helikopterle Yunanistan’a kaçtığını ve sığınmalarının kabul edildiğini..

15 Temmuz’un ardından “FETÖ’ye yardım” suçundan hapis cezasına çarptırılan Metin Topuz ile Nazmi Mete Cantürk’ün, ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nda görevli olduğunu..

FETÖ’cü birçok hakim, savcı, iş adamı, gazeteci, avukat, emniyet personeli ve generale ABD ve Avrupa Birliği ülkelerinin kucak açtığını..

Darbe gecesi Akıncı Üssü’nde yakalanan FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri İmamı” Adil Öksüz’ün Almanya’ya kaçtığını..

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in 1999 yılından bu yana ABD’de beslendiğini..

Emre Uslu, Hakan Şükür, Mustafa Yeşil, Tuncay Opçin, Ahmet Kurucan, Ali Çelik, Adem Yavuz Arslan, İsmet Aksoy, Ahmet Beyaz, Aydoğan Vatandaş, Cemil Koca, Bekir Baz, Faruk Mercan, Mustafa Zeki Uğurlu gibi terör örgütünün kritik isimlerinin ABD topraklarında himaye edildiğini..

Firari eski CHP milletvekili Aykan Erdemir’in ABD’de saklandığını..

242 FETÖ’cünün ABD’de,

161 FETÖ’cünün Almanya’da,

65 FETÖ’cünün Yunanistan’da,

54 FETÖ’cünün Belçika’da,

60 FETÖ’cünün Hollanda’da,

33 FETÖ’cünün İngiltere’de,

18 FETÖ’cünün Kanada’da,

17 FETÖ’cünün Fransa’da,

13 FETÖ’cünün İsveç’te,

10 FETÖ’cünün İspanya’da,

6 FETÖ’cünün Finlandiya’da,

5 FETÖ’cünün İtalya’da barındırıldığını ve resmi makamların bütün ısrarlı taleplerine rağmen Türkiye’ye iade edilmediğini..

UNUTMA!

***

FETÖ maskesiyle gerçekleştirilen.. 253 vatandaşımızın katledilip, 2 binden fazla insanımızın sakat bırakıldığı o ihanet gecesinde içimizdeki “kuklalarla” yüzleşen milletimiz ve devletimiz, “kuklacı” elebaşılarını da elbet unutmayacak ve hesaplaşacaktır.

15 Temmuz’da akan kan Anadolu’da, kanlı silahın tetik mekanizması ise ABD’de, Avrupa’da; Batı’dadır…

Faruk Arslan / Haber7

Yorumlar7

  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bu darbeciler özellikle öksüz nasil dışarı kaçar.Ya darbenin ilk ismi elini kolunu sallayarak gitmiş.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Bu alçak darbe sonrasında mankurtlaşmanın, amerikan maşalığının, ne olduğunu ve bunların kimler olduğunu öğrendi milletimiz. Vahim olan hala bu alçakça ihanetin kuklacısını göremeyenler kukla ve maşa gibi kullanıldıklarını anlamayanların olması.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    hala bu darbe girişiminin düzmece olduğunu söyleyenler varken kime nasıl neden nasıl güveneceğiz demekki bu vatanı satmaya fırsat kollayan hainler var olmaya devam edecek.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Anti cHp 1 ay önce Şikayet Et
    CHP kapatılmalıdır. Bu darbenin göbeğinde CHP vardır... Fetö = PKK = Chp
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • SARIÇİÇEK. 1 ay önce Şikayet Et
    and olsun CHP bu darbenin göbeginde degilmi?Ya bunlara oy verenlerde hain..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat