Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Müdürü Kamil Çakır vefat etti

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Müdürü Kamil Çakır geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Müdürü Kamil Çakır vefat etti
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Müdürü Kamil Çakır vefat etti
GİRİŞ 15.07.2024 10:28 GÜNCELLEME 15.07.2024 10:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kamil Çakır'ın vefatıyla ilgili Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem yaptığı açıklamada "Genel Müdürümüz, şair yazar Kamil Çakır'ın, Rahmeti Rahman'a kavuştuğunu üzülerek bildiririz. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

KAMİL ÇAKIR KİMDİR?

1968 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Kamil ÇAKIR hocamız orta ve lise eğitimini İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamlayan sayın Çakır İstanbul İl Genel Meclisi üyeliği de yapmıştır. Ensar Vakfı Küçükçekmece Başkanı olan değerli hocamızın "Sînedeki Cevher", "Kristal Kelebekler", "Medeniyetimizin Mimarları" adlı denemeleri ile "Şehir Şehir Yâr" adlı gezi ve "Hazan", "Gülsema" ve "Gül-ü Hezâr" adlı şiir kitapları bulunmaktadır.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ersin Candan 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hocama hakkım varsa helal olsun.
    Cevapla
  • ömer faruk 2 ay önce Şikayet Et
    İnna lillah ve inna ileyhi raciun Allah rahmet etsin Mekanı cennet olsun.İyi insan olduğuna şahitlik ederim.Çünkü aynı sitede aynı blokta oturuyorduk. Cenazesi Trabzona aile kabristanlığına defnedilmek üzere yola çıktılar.... Peygamber efendimize inşaAllah komşu olur.....
    Cevapla
  • İdris berber 2 ay önce Şikayet Et
    Trabzon'un hangi ilçesinden
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Hocamıza. Mekanı cennet makamı ali olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'ezan' çıkışı! Peki gerçek ne?
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki