50 bin TL'lik kuponu tutmayınca yaptığıyla şoke etti

Karabük'te bir kişi şans oyunlarında 50 bin TL kaybedince oynadığı büfeye ateş açtı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansırken, silahlı saldırıyı yapan şahıs kısa sürede yakalandı.

GİRİŞ 15.07.2024 16:16 GÜNCELLEME 15.07.2024 16:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kentin en işlek caddesi olan Kemal Güneş'te şans oyunları hizmeti veren büfede meydana gelen olayda Musa D. (38) iddiaya göre, sabah saatlerinden itibaren şans oyunu oyunlarında 50 bin TL para kaybetti.

Kaybettiği paraya hazmedemeyen şüpheli, büfe önünde belinden çıkarttığı tabanca ile ateş açarak kaçtı.



Büfe işletmecisi Mustafa Orhan ile cadde üzerindeki bir polis ile vatandaşların peşinden koştuğu şüpheli olayın yaşandığı yerin yakınındaki alışveriş merkezinde yakalandı.


Büfe işletmecisi ve eşi ile vatandaşların büyük panik yaşandığı olayda, iş yerine 3 kurşun isabet ederken silahı ile birlikte gözaltına alınan saldırgan Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • zafer gülten 2 ay önce Şikayet Et
    eskiden gençliğim zamanında İstanbul-Fındıkzade Lunapark da eşya piyongosu düzenlenirdi,hemde günde 8-10 defa,bi kere uzun süre takip ettim üşenmeden,kazanan kişiler 3-4 saat sonra gelip tekrar kazanıyordu,belliki müşteri çekmek için kendi tuttuğu kişilere kazandırıyorlar.kumarda her zaman hile vardır.
    Cevapla
  • MOSKOVACADDESİADANA 2 ay önce Şikayet Et
    Kumarın her türlüsü öyle tatlı zehirler ufaktan kazandırır insanoğlu daha fazlasını arzular ihtiras nefis savaşı gerekmekte.Senler önce alt kat komşumuz otobüs firmaları işletmecisiydi o tarihlerin iyi parası atyarışına 750 milyon vs. yatırıyor iflas kaçınılmaz sondu duyumlarıma göre satılmış otobüsler aile bütünlüğüde bozulmuş üzücü durum yıllar geçti 20 sene civarı olmuştur anım:(
    Cevapla
  • zafer gülten 2 ay önce Şikayet Et
    büfe ne alaka,işin ucu Sisal a dayanıyor...bi takip et şans oyunlarınıda bak,1-2 ay kimsenin tutturamadığı rakamlar,biriken milyonlar ve sonra bu paraları kazanan bi tek kişi,kazanan hakkında pek bir şey söylenmiyor,sadece falan şehirden falana çıktı deniyor,sonrası meşhul.adam parayı ne yaptı,şimdiki durumu ne hiç bahsedilmiyor.
    Cevapla
  • Aydemir. 2 ay önce Şikayet Et
    Kendi kafasina niye sikmamis anlamadim gerci kafa olsaydi 50.000 tl lik kumar oynamazdi.
    Cevapla
  • UMUT DÜNYASI 2 ay önce Şikayet Et
    Devlet sınır getirmeli. Ümitleri tükenen insan çook
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Norveç'ten Rusya kararı! Sınırda hareketlilik! Putin'i çıldırtacak adım
İsrail fotoğraf sızdırdı, arkadaki detay dikkatlerden kaçmadı!