Düğün yemeği zehir oldu! Hastane doldu taştı

Bursa'da bir düğünde dağıtılan yemek sonrası vatandaşlar soluğu hastanede aldı. Acil servisteki anlar amatör kameraya yansıdı.

GİRİŞ 15.07.2024 16:43 GÜNCELLEME 15.07.2024 16:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir düğün sonrası davetliler hastaneye akın etti. Acil servisin dolup taştığı anlar amatör kameraya yansıdı.

Karacabey ilçesi Kıranlar Mahallesi'nde meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre, düğün merasiminde yemek dağıtıldı. Yemekten yiyen davetliler, bir süre sonra mide bulantısı yaşadı. Mide ağrısına dayanamayan vatandaşlar, Karacabey Devlet Hastanesi'ne gitti. Öğrenilen bilgiye göre ilk teşhisler, yemekten yiyen vatandaşların zehirlendiği yönünde oldu.

Hastanede yaşanan yoğunluk ise amatör kamerayla kayıt altına alındı.

KAYNAK: İHA
Elif Sena Demiroğlu Haber7.com - Asistan Editör
Haber 7 - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Haber 7’de “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • SABIRLI 1 ay önce Şikayet Et
    Sıcakların etkin olduğu günleri yaşıyoruz tavuk et peynir içerikli gıdalar çabuk bozulabilmekte.Gıda zehirlenmesi çok kötü bir hadise ailece peynirden zehirlendik farkettim tadında bozukluğu ihmalimde sözkonusu sabaha karşı saat 5 sıralarında kendmie geldim enson hatırladığım sedyeyle hızlı bir şekilde hastaneye girişimiz.Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 1 ay önce Şikayet Et
    Hastane çalışanlarının Allah cc. yardımcısı olsun.Zaten acil servisler felaket yoğun birde bu gibi gereksiz boş işlerin yüzünden ,milletin cahilliği yüzünden iş yükü on katına cıkıyor .Düşünsenize o acilin halini.Hangi birine yetişsinler.Yemekli düğün nedir ya.Ucuza tavuk yedirin millete sıkıntıyı hastane çalışanları çeksin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim