Kule vinç üzerinde ölüme davetiye çıkarttı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde kule vince taktıkları paletin üstüne çıkıp evleri cep telefonuyla görüntüleyen adam yürekleri ağza getirdi.

Kule vinç üzerinde ölüme davetiye çıkarttı
Kule vinç üzerinde ölüme davetiye çıkarttı
GİRİŞ 16.07.2024 13:46 GÜNCELLEME 16.07.2024 13:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kastamonu’nun Küre ilçesindeki bir inşaatta, kule vince bağlanmış paletin üzerine çıkan şahıs, metrelerce yüksekte, ölüme davetiye çıkardı. Hareket eden vinç üzerinde elindeki cep telefonu ile binaların görüntüsünü çektiği düşünülen şahıs, görenlerin yüreklerini ağza getirdi. Binaların arasında hareket eden şahıs bir süre sonra yere indi.

Şahsı gören vatandaşlar o anları cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde şahsın vinçten asılı halata tutunduğu ve oturduğu palet üzerinde dakikalarca yerden metrelerce yüksekte kaldığı görülüyor. Şahıs diğer eliyle de tuttuğu telefon ile görüntü çekiyor. O anları görüntüleyen vatandaş, “Yok ya, bu adam kafayı yemiş. Vallahi para verseler ben binmem. Hadi o bindi, oraya bindiren kim? Hepsi de kafayı yemiş" ifadelerine yer veriyor.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    drone kullanmak varken ne gerek var böyle tehlikeli işlere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti