Balta, sopa, yumruk... Uğruna savaştıkları şey: Yol!

Bursa'da cadde üzerinde yol verme tartışmasına tutuşan taraflar tansiyon artınca araçlarından aldıkları balta ve sopalar ile birbirlerine girdi. Silahın da çekildiği korku dolu anlar kameraya yansıdı.

GİRİŞ 16.07.2024 13:51 GÜNCELLEME 16.07.2024 14:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Yolu Sanayi Caddesi üzerinde seyir halindeki iki aracın sürücüsü yol verme meselesi nedeniyle tartışmaya başladı.

Sözlü başlayan tartışma, kısa sürede yerini artan tansiyon ile birlikte kavgaya bıraktı. Araçtan inen taraflar, otomobillerinden aldıkları balta ve sopalar ile birbirlerine girdiler. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada, cadde adeta meydan muharebesine döndü.

Çevredekilerin araya girmesiyle ayrılan taraflar araçlarına binip olay yerinden uzaklaşırken, korku dolu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Halk 1 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi tımarhanelik bunlar hayvan bile olamaz
    Cevapla
  • Mahmutk 1 ay önce Şikayet Et
    eğitim şart hemde Şamsart
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık