TRT ortak yapımı 'Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!' Filmi TV’de ilk kez bu akşam TRT 1’de

Batman'da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan TRT ortak yapımı “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!”, televizyonda ilk kez bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek.

TRT ortak yapımı 'Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!' Filmi TV’de ilk kez bu akşam TRT 1’de
TRT ortak yapımı 'Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!' Filmi TV’de ilk kez bu akşam TRT 1’de
GİRİŞ 16.07.2024 14:21 GÜNCELLEME 16.07.2024 14:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan TRT ortak yapımı “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filmi, televizyonda ilk kez bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek.

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini anlatan TRT ortak yapımı “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filmi, televizyonda ilk kez bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği film, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde vizyona girmişti. Senaryosunu Uğur Kılıç ve Ozan Bodur’un kaleme aldığı filmde, Aybüke öğretmeni Nihayet Şahin, babası Sadık Yalçın’ı Caner Kurtaran, annesini ise Zeynep Kankonde canlandırdı. Filmin oyuncuları arasında; Engin Hepileri, Cansel Elçin, Murat Han, Turgay Tanülkü ve Zeliha Kendirci gibi başarılı isimler de yer alıyor.

TRT ortak yapımı “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filmi, televizyonda ilk kez bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de. 

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • kemal 1 ay önce Şikayet Et
    sinemada izledim sadece 2 kişiydik ,milliyetçilik öldü bu ülkede, saçma sapan filmler ful
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü askıya alındı!
Ankara'da sağanak yağış: Caddeler göle döndü, evleri su bastı!