Ankara'da operasyon: Binbaşı, üsteğmen ve astsubay gözaltında

Ankara'da haklarında yakalama kararı bulunan 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu 14 şüpheli/sanık/hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'da operasyon: Binbaşı, üsteğmen ve astsubay gözaltında
Ankara'da operasyon: Binbaşı, üsteğmen ve astsubay gözaltında
GİRİŞ 17.07.2024 08:59 GÜNCELLEME 17.07.2024 09:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Ankara'da FETÖ/PDY'nin 'Gaybubet evi' olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu 14 şüpheli/sanık/hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nca, firari FETÖ/PDY mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışma yürütüldü. Haklarında yakalama kararı bulunan ve 'Gaybubet evi' olarak adlandırılan hücre evlerinde barındıkları tespit edilen, aralarında 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu 14 şüpheli/sanık/hükümlü saklandıkları adreslerde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Ahmed 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyadaki bütün ülkelerde ihanetin tek cezası idam.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bunlar ve böyleleri için karanlık 200 metre kadar derinlikte yer altı hücreleri olmalıdır ve oraya kapatılmalıdırlar, hayatlarının sonuna kadar orada kalıp orada ölmelidirler
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    adalet böyle bişey olsa gerek 8 yıl
    Cevapla
  • Özel biri 1 ay önce Şikayet Et
    PKK nin kardeşi bunlar MİT'in tüm personel bilgisini PKK ya veren sonrada milletin içinde hiç bişey yapmamış gibi maaş alan ülkesini satan satılık kitapsizlar dinsiz ler kafirlerin tasmali köpekleri .
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ne Fetöymüş be.Yakala yakala bitmiyorlar.Sanki yakalandıkça çoğalıyorlar.Bu millete hainlik yaparsanız dünyanın öbür ucuna da gitseniz yakalanır adalete hesap verirsiniz işte.Oh olsun size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!