İş arkadaşını 'klima açma' kavgasında kafa atarak öldürdü!

İstanbul'da iş yerinde çalışan iki arkadaş klima açma mevzusundan dolayı tartıştı. Çıkan tartışmanın fiziki arbedeye dönmesiyle birlikte kafa darbesinde yaralanan adam, 2 gün sonra hayatını kaybetti.

GİRİŞ 17.07.2024 11:01 GÜNCELLEME 17.07.2024 20:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Arnavutköy'de aynı iş yerinde çalışan iki arkadaş arasında klima açma yüzünden başlayan tartışma cinayetle bitti. Gözaltına alınan arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, adamın ise beyninde tümör olduğu ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde meydana geldi.

KAFA DARBESİYLE YERE YIĞILDI

Edinilen bilgiye göre aynı işyerinde çalışan Ahmet Ç. ile Kamilcan H. arasında klima açma yüzünden tartışma çıktı. Tartışma küfürleşmeye dönünce kavga bir anda büyüdü. Ahmet Ç. , Kamilcan H.'ye kafa atarak yere düşürdü. Başına aldığı darbe ile baygınlık geçiren Kamilcan H., ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli Ahmet Ç.'yi gözaltına aldı.

BEYNİNDE TÜMÖR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Hastanede tedavi altına alınan Kamilcan H. 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kamilcan H.'nin beyninde tümör olduğu darp sonucu hasar aldığı için hayatını kaybettiği değerlendirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Ahmet Ç., çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde, “Klima açma konusunda tartıma yaşadık. Karşılıklü küfürleşme oldu” dediği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH hidayet versin. Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ
    Cevapla
  • Oğuz 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi öldürmeye itiraz eder. Kafa atmak normal. Tümör olmasaydı ölmezdi. Katillikten kurtuldu. Ne vicdan.
    Cevapla
  • Netitrebet 1 ay önce Şikayet Et
    Hırsızların parmağı kesilmedikçe, ota bota kızıp adam öldürenlere kısas yapılmadıkça, İslam hukukuna en azından biraz yaklaşılmadıkça bu işlerin sonu gelmeyecektir. Allah C.C korkusu olmayan, hiç bir mahkemeden korkmaz bu dünyada.
    Cevapla
  • vatandaş. 1 ay önce Şikayet Et
    Millet çıldırdı kanundan korkmadıkları gibi Allah korkusu ve ahlakta kalmamış. İnsanlıktan çıktılar. sokalar da herkes serseri mayın olmuş...
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    cezaevinde sana klima takarlar mutlu olursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık