AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım: CHP terörden mi besleniyor?

AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Adem Yıldırım, TBMM'de yaptığı açıklamada; "FETÖ'nün önceki zamanlarda karşısında duran CHP vardı ama ne zaman ki FETÖ bir terör örgütü oldu, yanında duran bir CHP'den bahsediyoruz." dedi.

GİRİŞ 17.07.2024 12:23 GÜNCELLEME 17.07.2024 12:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) basın açıklaması yaptı. Yıldırım yaptığı açıklamasında; "CHP'yi anlamakta güçlük çekiyorum" diyerek, FETÖ'ye karşı tavırlarındaki değişimi hatırlattı. 

Özgür Özel'den 15 Temmuz çıkışı: Oturduğu yerden 'tiyatro' diyenler var...Özgür Özel'den 15 Temmuz çıkışı: Oturduğu yerden 'tiyatro' diyenler var...

Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde;

"İZAH ETMEKTE ZORLANIYORUM"

"Milletin teveccüh gösterdiği, meşhur olarak gördüğü bir şeyin her zaman karşısında, gayrimeşru olarak gördüğü hususlarında yanında durmayı kendine bir maharet kabul ediyor. Yani bunu aslında FETÖ olayında da görüyoruz. FETÖ'nün evveliyatına bakıldığı zaman burada öne çıkmış işte eğitim veya cemaat, cemiyet gibi kendisini kabullendirdiği dönemde ciddi anlamda karşısında duran bir CHP vardı. Ama ne zaman ki FETÖ bir terör örgütü oldu, yanında duran bir CHP den bahsediyoruz. Niye illa bir şeyin yanında durabilmen için onun gayrimeşru ilan edilmesi mi lazım? Terör olarak ilan edilmesi mi lazım? Neden yani neden böyle bir tavrı ortaya koyuyorsun? Benzer yaklaşımı daha önce 90'lı yıllarda terör örgütü PKK'nın uzantısının meclise gelmesi noktasında da ortaya koymuştur. Böyle bir yaklaşımı var. Bunu ben anlamakta, izah etmekte zorlanıyorum, dedi."

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Krall 1 ay önce Şikayet Et
    CHP de ve kemalist goruslu partilerde sebatay yahudileri vardir.kurtleri radikallestirende sag Sol cikaranda fetö de darbelerin arkasinda olanlarda sebataycilardir!!!
    Cevapla
  • Misafircbik 1 ay önce Şikayet Et
    Chp nin arka bahçeleri
    Cevapla
  • vatandaş. 1 ay önce Şikayet Et
    chp, Deniz Baykal gittikten sonra hdp nin arka bahçesi oldu demiştim... bu memleket aleyhine çalışan o kadar kişi ve siyasi parti varken Allah ın izniyle dimdik duruyor yinede. her yer hain dolu ve cezalandırılmıyorlar. iftira yalan haber vs.
    Cevapla
  • EVET 1 ay önce Şikayet Et
    PKK DHKPC terör örgütü değil mi?peki bunlar CHP nin seçmeni işbirlikçisi değil mi?PKK partisi ne diyor PKK gönül verenlerin oylarıyla koltuklarınızda oturuyorsunuz,İstanbulda PKK seçmeni ekremi kazandırdı demedimi?Peki teör oylarını çıkarsak CHP ye ne kadar kalır?Hesabı çok basit çok terör gruplarını sonucu gör İstisnlara takılmadan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap