CHP'nin KKTC afişlerinde dikkat çeken 'Atatürk' detayı!

Cumhuriyet Halk Partisi 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı’nda KKTC’de olacağını, ülke genelinde astığı afişler ile duyurdu. CHP afişlerinde birçok eski genel başkan yer alırken Mustafa Kemal Atatürk’ün olmaması dikkat çekti.

CHP'nin KKTC afişlerinde dikkat çeken 'Atatürk' detayı!
CHP'nin KKTC afişlerinde dikkat çeken 'Atatürk' detayı!
GİRİŞ 17.07.2024 17:07 GÜNCELLEME 18.07.2024 09:08
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

  HABER7

CHP, 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'ne gidecek. Cumhuriyet Halk Partisi, Kıbrıs'a gerçekleştirilecek ziyareti KKTC genelinde reklam panolarına astırdığı afişlerle duyurdu. CHP'nin ülke geneline asılan afişlerindeki bir detay ise gözlerden kaçmadı.

ATATÜRK'E YER VERİLMEDİ

CHP tarafından reklam panolarına asılan ve "CHP, Daima Kıbrıs Türk’ünün yanında” yazan afişlerde CHP'de görev yapan birçok eski genel başkana yer verilirken CHP'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e yer verilmemesi dikkat çekti.

CHP'nin hazırladığı bilboardlarda Kıbrıs Barış Harekatı’nda Türkiye’de Başbakanlık yapan Bülent Ecevit en önde yer alırken CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Murat Karayalçın, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Deniz Baykal da yer aldı.

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 27
  • VATANSEVER ASKER 2 ay önce Şikayet Et
    Bir afiş daha yaptıracak CHPKKDEM ; " 25 yıldır HDPKKDEM in yanındadır CHP" bu afişleri DEMPKK lı belediyelerde afişe edecek!
    Cevapla
  • Okur 3 ay önce Şikayet Et
    cehapekaka zihniyetinden Atatürkü kaldırdılar sıra altı okta. Zaten umurlarında değil halk millet. Tek geçim gaileleri laiklik gerisi umurlarında olmaz. Yalnız dsp yi bitiren hikmet çetin iyiymiş.
    Cevapla
  • İbraam 3 ay önce Şikayet Et
    Sahte kahramanlar sahtekarlar iş başında Kıbrıs fatihi nejbettin erbakandır. Rumların kurtarana ecevittir
    Cevapla
  • Koyuncu 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen!!!Allah c.c.Rahmetiyle muamele eyleye
    Cevapla
  • Adla 3 ay önce Şikayet Et
    Ìmamoğlunu Yavaṣi da unutmuṣlar
    Cevapla
  • Cevdet 3 ay önce Şikayet Et
    İnönüde yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan son dakika 'Sinvar' açıklaması!
Sözcü'den skandal 'Yahya Sinvar' manşeti! Büyük tepki çekti!