Kanada vatandaşını 100 bin dolar dolandırdı! Bursa'da yakalandı

İzmir'de gayrimenkul satışı bahanesiyle Kanada vatandaşını 100 bin dolar dolandıran şüpheli, İstanbul'a kaçmaya çalışırken Bursa terminalinde yakalandı. Yakalanan şüpheli işlemler için İzmir'e götürüldü.

Kanada vatandaşını 100 bin dolar dolandırdı! Bursa'da yakalandı
Kanada vatandaşını 100 bin dolar dolandırdı! Bursa'da yakalandı
GİRİŞ 17.07.2024 23:19 GÜNCELLEME 17.07.2024 23:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir'in Alsancak ilçesinde Kanada vatandaşından gayrimenkul satışı için 100 bin dolar alan A.K., İstanbul'a kaçmak için yola çıktı.

Kaçmak için Bursa'ya gelen A.K., Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

A.K'nin üzerinde 99 bin 800 dolar bulunurken, bin 400 euronun ve 100 doların başka bir hesaba aktardığı öğrenildi. Yakalanan A.K. işlemler için İzmir'e götürüldü.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    cezalar az cesaret buluyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...