Yunan şarkıcıdan Çeşme konserinde büyük skandal: Türk bayrağını görünce...

Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin, İzmir'in Çeşme ilçesinde vereceği konser, iddiaya göre sahnedeki Türk bayrağı ve Atatürk posterinin indirilmesini talep etmesi nedeniyle iptal edildi.

GİRİŞ 18.07.2024 06:39 GÜNCELLEME 18.07.2024 16:26
Bu Habere 599 Yorum Yapılmış
 
 
 

Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi tarafından Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararına konser organize edildi.

Seyircilerin doldurduğu tiyatroda konseri verecek olan Despina Vandi, bekleyişe rağmen sahneye çıkmadı.

Bir süre sonra açıklama yapan Vakfın İzmir Şubesi Başkanı Gülnur Sonbayraktar, son dakikada elde olmayan nedenlerle sanatçının konsere çıkamadığını, isteyenlere biletlerin iade edilebileceğini söyledi.

Yunanistan'ın 'Türk' hazımsızlığı: DEB Partisinin faaliyetinin durdurulması için başvuruYunanistan'ın 'Türk' hazımsızlığı: DEB Partisinin faaliyetinin durdurulması için başvuru

Yunanistan'dan Türkiye açıklaması: Bir borçtur!Yunanistan'dan Türkiye açıklaması: Bir borçtur!

İZMİR MARŞI SÖYLEDİLER

Konserde Despina Vandi ile sahneyi paylaşması planlanan TEV korosunun İzmir Marşı'nı seslendirmesi sonrası seyirciler de marşa eşlik etti.

Sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, eğitim yararına olan konsere belediye olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ancak Despina Vandi'nin sahneye çıkmak istemediği bilgisinin geldiğini söyledi.

MSB'den Türk ordusunu hedef alan Yunan bakana sert tepkiMSB'den Türk ordusunu hedef alan Yunan bakana sert tepki

Hulusi Akar'dan 3. Dünya açıklaması! 'Savaş bir bakıma başladı'Hulusi Akar'dan 3. Dünya açıklaması! 'Savaş bir bakıma başladı'

Denizli, şöyle konuştu:

"Çünkü Türk bayrağı ve Atatürk'ün posterinin inmesini istiyormuş. Hiç yuhlamayın, bu güzel nefeslerinizi yoracağınız bir insan bile olmadığını düşünüyorum kendisinin. Biz bu toprakları kazanmak için çok fazla şehit verdik ve biz her zaman kardeşliğin ve ebedi dostluğun kazanacağına inanan ve bu inançta olan insanlarız."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 599
  • Emrah 1 ay önce Şikayet Et
    Neden çağırdınız ozaman helal olsun kadına sizde onlardansiniz normal
    Cevapla
  • Veli 1 ay önce Şikayet Et
    E tam chppkkin istediği sanatci iste
    Cevapla
  • Ahmett 1 ay önce Şikayet Et
    Yunan adalarında harcadığınız her para size kurşun roket olarak ilerde geri dönecek bu ne gaflettir...
    Cevapla
  • Hll 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun kadına biz olsak onun duruşunu sergileyemeyiz cesarete bak, başka kimseyi bulamamışlar gibi elin yunani getirmişler Allah ıslah etsin sizi, ne kadar hain var mış bu ülkede
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Hacı hacıyı mekkede bulur....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
McMaster'ın anı kitabı yayımlandı: Trump, Erdoğan'a yalan söylemiş
Kadıköy'de bayram havası! Üç tribünü kapsayan müthiş koreografi