Isparta'da feci kaza: Kafa kafaya çarpıştılar! Ölüler ve yaralılar var

Son dakika kaza haberi: Isparta - Antalya karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

GİRİŞ 18.07.2024 10:43 GÜNCELLEME 18.07.2024 11:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kaza, dün gece saatlerinde Isparta-Antalya Karayolu'nun 20. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre T.Y. (38) idaresinde olan 35 DVA 11 plakalı otomobil ile G.Y. (41) hakimiyetinde olan 41 GB 619 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada Çağla Ege Yıldırım(6), Eylül Mira Yıldırım(2), Sevgi Yıldırım(59), her iki otomobilin sürücüsü ile birlikte E.M.Y.(2), N.Y.(29), S.Y.(36), B.B.(30), S.N.Y.(13), Ö.M.Y.(8), A.B.(63), B.T.(22) yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye, AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından otomobillerden çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırıldı.

2'Sİ ÇOCUK 3 KİŞİ VEFAT ETTİ

Kazada ağır yaralanan Çağla Ege Yıldırım, Eylül Mira Yıldırım ve Sevgi Yıldırım'ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaralıların hastanedeki tedavisi devam ediyor. 

Öte yandan, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Tofas? 1 ay önce Şikayet Et
    Araca bakilirsa Renault Flash gibi görünüyor, sanirim vefat eden üc can bu arabadaydi. Allah rahmet erlesen. Ikisi cocuk. Karsi tarafta Display bile calisiyor iceride. Devletin bu tip araclari bir sekilde piyasadan kaldirmasi gerekiyor.
    Cevapla
  • ibrahim 1 ay önce Şikayet Et
    artık devletin bu tur aracları trafıkten kaldırması lazım allah kalanlara sabırlar versın cok kötu bi durum
    Cevapla
  • Tırcı Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Yolu iyi bilirim, çok tehlikeli bir yol, çok kaza oluyor bu yolda.
    Cevapla
  • Lakin 1 ay önce Şikayet Et
    Yine Tofaş yine şahin. Yine kaza...
    Cevapla
  • ıspartalı 1 ay önce Şikayet Et
    o yol ölüm yoludur. Türkiyenin tek duble yolu olmayan şehirler arası yollarından biridir. eski millet vekillerinin 3 dönemdir buraya yatırım yaptırmaması veballerinedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık