Son Dakika: İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme!

Son dakika haberi... İzmir'de sağanak sırasında yolda elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 18.07.2024 10:35 GÜNCELLEME 18.07.2024 11:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Bilirkişi ön raporu çerçevesinde sorumlulukları bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan İZSU Genel Müdürlüğü ve Gdz Elektrik çalışanı 27 şüphelinin emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin ailelerinden oluşan bir grup, sevk işlemi sırasında Asayiş Şube Müdürlüğü binası önünde toplanarak alkışlarla "adalet istiyoruz" sloganı attı.

Soruşturma kapsamında gözaltı kararı bulunan 2 şüphelinin de yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

OLAY

Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında su birikintisine basan Deniz ve Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmiş, soruşturma kapsamında gözaltı talimatı verilen 35 şüpheliden 33'ü yakalanmış, 6'sı ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Emin Batur: Son 3 ayda 32 can kaybı! Sorumlular hesap versinEmin Batur: Son 3 ayda 32 can kaybı! Sorumlular hesap versin

Elektrik kaçağı faciasında gözaltı sayısı yükseldiElektrik kaçağı faciasında gözaltı sayısı yükseldi

Elektrik kabloları yine görüntülendi! İzmir'de pes dedirten skandalElektrik kabloları yine görüntülendi! İzmir'de pes dedirten skandal

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    "Bu hukuk meselesi değildiiiir. Bu CHP ye karşı yapılmış siyasi komploduuuur." demez kimse umarım.
    Cevapla
  • mimar 1 ay önce Şikayet Et
    Mecliste bu olayı araştırma komisyonu kurulmasına ak parti neden hayır oyu verdi. Çok şaşirdım.
    Cevapla
  • Cemal K. 1 ay önce Şikayet Et
    Elektrik hattı döşenen yer altından geçen alanlar sürekli kontrole tabi tutulmalıdır. Çünkü başta büyük şehirler olmak üzere yağan yağmurlarda rögar tıkanıklığı yüzünden su birikintileri hatta lokal gölleşmeler oluşuyor. Belediyeler ise buna çözüm bulamıyor.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    bu ülkede bu hadiseler yeni birşey değilki ve olmayacakta.bu ülkenin fıtratında kaderinde var bu ölümlü kazalar,bu ülkede kimsenin kimseyi suçlamaya sorgulamaya hesap sormaya hakkı olduğunu düşünmüyorum...bu kaderimizdir bizim bunu kabul edeceğiz ve bilerek bu ülkede yaşıyor ve yaşıyor olacağız...gerisi hikaye masal siyaset kandırmacadır...anlayana,
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ya medyaya düşmeseydi bu olay, nasıl bir adalet tecelli ederdi acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz