Domuza çarptı, tarlaya uçtu! Feci ölüm

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde domuza çarpan otomobil, taklalar atarak tarlaya uçtu. Kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Domuza çarptı, tarlaya uçtu! Feci ölüm
Domuza çarptı, tarlaya uçtu! Feci ölüm
GİRİŞ 18.07.2024 19:11 GÜNCELLEME 18.07.2024 21:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kaza, gece saatlerinde İstanbul yolu üzeri Seymen Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Çorlu istikametine seyreden İbrahim Dikmen’in kullandığı 59 ABB 520 plakalı otomobil, yola fırlayan domuza çarptı.

Taklalar atan otomobil tarlaya savruldu. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilde yolcu olarak bulunan sürücü İbrahim Dikmen’in eşi Nazmiye Dikmen ve kızı Begüm Dikmen yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan 29 yaşındaki eczacı Begüm Dikmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"DOMUZU GEÇ FARK ETTİK"

Kazayla ilgili konuşan sürücü İbrahim Dikmen, “Tatilden dönmüştük. Yolun ortasında bir şeye çarptık ama o an fark edemedik. Meğerse domuza çarpmışız ama nerden çıktığını göremedik. Domuz 3-5 saniye daha geç gelse belki de bu kaza olmayacaktı" diye konuştu.

Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Kemalist 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Hüseyin- 1 ay önce Şikayet Et
    Önünüze hayvan yada baska birsey gelirse dümeni düz tutun dozlu fren yapin.SAKIN SAGA SOLA direksiyonu BÜKMEYIN.Düz tut fren yap ,ZOR ?öyle yapsaydi birsey olmazdi
    Cevapla
  • Misafir1 1 ay önce Şikayet Et
    Yazik olmus. Allah rahmet eylesin. Gorunmez kaza.
    Cevapla
  • OSMANLI GELİYOR 1 ay önce Şikayet Et
    Hristiyanların noel ağacına sarılmayaydı iyiydi, Allah yine de Rahmeti ile muamele etsin.
    Cevapla
  • Molla Berke 1 ay önce Şikayet Et
    Domuzu koruyacak kanunları çıkartan efendiler, konu vatandaş olunca hayvanseverlerin gözlerine bakakalıyorlar! Tamam anladık biz bu ülkenin insanları değiliz, sahipleri hiç değiliz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya