Polis KADES ihbarıyla harekete geçti, bu manzarayla karşılaştı!

Muğla'da KADES üzerinden gelen ihbar sonrası harekete geçen ekipler 71 yaşındaki Melek Başkan'ı evin salonunda boynundan ve ayaklarından iple bağlanmış şekilde darbedilmiş olarak buldu.

Polis KADES ihbarıyla harekete geçti, bu manzarayla karşılaştı!
Polis KADES ihbarıyla harekete geçti, bu manzarayla karşılaştı!
GİRİŞ 19.07.2024 17:17 GÜNCELLEME 19.07.2024 17:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
 

Hastaneye kaldırılan Başkan tedavinin ardından taburcu edilirken eşini darbettiği ileri sürülen Soner Başkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla'da eşi Melek Başkan'ı (71) boynundan ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darbettiği ileri sürülen Soner Başkan (50), gözaltına alındı. Şüpheli, işlemleri sonrası tutuklandı.

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Toparlar Mahallesi'nden Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden gelen ihbar sonrası harekete geçti.

Olay yerine giden ekipler, Melek Başkan'ın salonda boynundan ve ayaklarından iple bağlanmış şekilde darbedilmiş olarak buldu.

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan Başkan, eşinden şikayetçi oldu. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla eşini darbettiği ileri sürülen Soner Başkan, gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Başkan, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • insanlık 1 ay önce Şikayet Et
    Bu nedir ulan ayıptır günahtır! Anan yaşındaki kadınla evlenmişin? Peki bu zulüm niye? Zalim herif.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    eşi 50 mi
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    50 yaşında erkek 71 yaşında kadınla evli. Tuhaflık burada başlıyor.
    Cevapla
  • Ayşe nur 1 ay önce Şikayet Et
    2 gün sonra bırakılacak yarım kalan işini tamamlayacak artık öldürecek bu sefer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi Akdeniz’de dengeleri mi değiştiriyor?