Bir ilimizde denize girmek yasaklandı!

Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Kandıra ilçesinde, olumsuz deniz şartları nedeniyle hafta sonu Kerpe ve Kovanağzı dışındaki tüm plajlarda denize girilmesine izin verilmeyecek.

GİRİŞ 21.07.2024 01:09 GÜNCELLEME 21.07.2024 11:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, olumsuz deniz koşulları nedeniyle 20-21 Temmuz'da Kerpe ve Kovanağzı dışındaki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.

Vatandaşlardan cankurtaran hizmeti verilen plajlarda, mantar dubalar içerisinde denize girmeleri istendi.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • dede korkut 1 ay önce Şikayet Et
    inancımızı tahrif etme amacıyla açılıp saçılmayı sağlamak için uydurulan "deniz=sağlık" formülünün yanlışlığını anlamışlar da mı yasaklamışlar
    Cevapla
  • Ömer Taha D.k. 1 ay önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla
  • dadaş 1 ay önce Şikayet Et
    ne güzel .keşke hepsinde yasak olsa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!
Almanya'dan çarpıcı israil kararı! Resmen durduruldu