EYP patlaması sonucu yaralanan Piyade Yarbay Demirkan şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığından, 4 Temmuz'da Pençe Kilit operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesiyle yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'ın şehit olduğu bildirildi.

EYP patlaması sonucu yaralanan Piyade Yarbay Demirkan şehit oldu
EYP patlaması sonucu yaralanan Piyade Yarbay Demirkan şehit oldu
GİRİŞ 20.07.2024 00:14 GÜNCELLEME 20.07.2024 00:14
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde, 4 Temmuz'da icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Demirkan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu aktarıldı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de Piyade Yarbay Demirkan için paylaştığı taziye mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesine yer verdi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 54
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yeter artık şu dem denen partiyi yok edin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    vatanın evlatları şehit oluyor bir hdp besliyoruz
    Cevapla
  • KAYA 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • SELAM18 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Fikret 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabır versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Burun ameliyatı olan genç kızdan acı haber: Ailesinden ihmal iddiası
Paralimpik Oyunları'nda gurur tablosu! Paris'ten madalya yağıyor