Bodrum'da hırsızlık yapan Fransız turist tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir işletmeden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Cezayir asıllı Fransız turist tutuklandı.

Bodrum'da hırsızlık yapan Fransız turist tutuklandı
Bodrum'da hırsızlık yapan Fransız turist tutuklandı
GİRİŞ 20.07.2024 07:57 GÜNCELLEME 20.07.2024 07:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Akyarlar Mahallesi'ndeki bir işletmenin kasasından 21 Haziran'da işletme yöneticisi P.A'ya ait bir miktar nakit para, döviz, nüfus cüzdanı, banka kartları ve kredi kartlarının bir müşteri tarafından çalındığı ihbarını alan jandarma ekipleri çalışma başlattı.

İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) işletme ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi takibe aldı. Şüpheli M.S, Kumbahçe Mahallesi'nde JASAT ekiplerince yakalandı.

Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olduğu ve Türkiye'ye turist olarak Cezayir'den geldiği tespit edilen zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Dürüst vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Cezayirlimi.....aman aman....Türkiyeye sokmayın.....
    Cevapla
  • Kırmızı Beyaz 1 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel Onu tutukluyorsunuz güzel eve giren yerli suç dosyası kabarık olan Hırsızı serbest bırakıyorsunuz evde dayak atarsan da suçlu oluyorsun
    Cevapla
  • Volkan Savaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bende Fransız olduğu için şaşırmıştım.Sonra yazının devamını okuyunca Cezayir asıllı olduğu çıktı.Sasirmadik acaba neden.Uzgunuz ama maalesef böyle.
    Cevapla
  • Dincer 1 ay önce Şikayet Et
    Kendi hirsizimiz yetmiyor bir elin hirsiziyla uğraşıyoruz
    Cevapla
  • fakirullah 1 ay önce Şikayet Et
    atın içeri acımayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...