Suç örgütü çökertildi, elebaşları yakalandı

Kuyu-10 operasoynlarında elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel'in yaptığı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da olduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 20.07.2024 08:05 GÜNCELLEME 20.07.2024 09:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonları ile elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da aralarında olduğu 11 şüphelinin yakalandığını açıkladı.



İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Karabük merkezli İstanbul ve Ankara’da “Kuyu-10” operasyonları düzenlendi.

Operasyonlar sonucu ile elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi ve elebaşlarında aralarında olduğu 11 şüpheli yakalandı. Yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, tehdit, uyuşturucu madde ticareti suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildi.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Millet olarak her şey güzel gidiyor zannediyormuşuz ama maalesef memleketi mafyalar, çeteler yönetiyormuş da haberimiz yokmuş. Her gün birkaç mafya , çete yakalanıyor haberleriyle uyanıyoruz ve malesef bunları içerde de beslemeye devam ediyoruz. Memlekette ne adalet var ne ceza var. Yapanın yaptığı yanında kar kalıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Meksika kolombiya gibi olduk çete gruplaşmalar uyuşturucu millrte çökmeler
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 ay önce Şikayet Et
    acimayin soysuz canilere...
    Cevapla
  • Mahmut 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Erkannn 1 ay önce Şikayet Et
    Maşallah ne örgüt varmış memlekette. Hergün bi örgüt çökertiliyor ama bitmiyor. Ali Yerlikaya bakan iyi çalışıyor öncekiler çok çalışmamış gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti