Bodrum'da asfalt 45 dereceye dayanamadı!

Muğla Bodrum'da hava sıcaklığı 45 dereceye ulaşınca, kırsal mahallelerdeki yollarda asfalt eridi.

Bodrum'da asfalt 45 dereceye dayanamadı!
Bodrum'da asfalt 45 dereceye dayanamadı!
GİRİŞ 20.07.2024 17:17 GÜNCELLEME 20.07.2024 17:29

Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, bazı şehirlerde daha zorlayıcı oluyor. Dünyanın en önemli turizm mekanlarından biri olan Muğla, hava sıcaklığı yüksek olan şehirler arasında.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 45 dereceye ulaşan hava sıcaklığı sebebiyle Etrim, Kumköy ve Pınarlıbelen Mahalleri arasında bulunan yollarda asfaltın eridiği görüldü.

Asfaltın eridiği yolları kullanmak durumunda olan vatandaşlar eriyen asfalt nedeniyle zor anlar yaşadı.

Meteorolojiden yapılan açıklamalara göre, sıcak hava dalgasının önümüzdeki haftalarda mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

 

KAYNAK: DHA
Elif Sena Demiroğlu Haber7.com - Asistan Editör
Haber 7 - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Haber 7’de “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı akrep toplayan kişiye 387 bin lira para cezası
Burun ameliyatı olan genç kızdan acı haber: Ailesinden ihmal iddiası