Şehir kavruldu, termometreler 46 dereceyi gösterdi!

Antalya'da termometreler 46 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Şehir kavruldu, termometreler 46 dereceyi gösterdi!
Şehir kavruldu, termometreler 46 dereceyi gösterdi!
GİRİŞ 21.07.2024 15:32 GÜNCELLEME 21.07.2024 15:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış
 

Hava sıcaklığının 46, nem oranının yüzde 60 seviyelerine ulaştığı Antalya'da, sıcaktan bunalanlar Konyaaltı Sahili'ne geldi.

Öğle saatlerinde ünlü Konyaaltı Sahili'nde yoğunluğun arttığı gözlendi. Tatilciler su sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü sahilde denize girip, serinlemeye çalıştı.

Kimi tatilciler şemsiyelerin altında güneşin yakıcı etkisinden korunmaya çalışırken, kimisi sahil bandında bulunan ağaçların altında dinlenmeyi tercih etti.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Mustafa Kaplan 1 ay önce Şikayet Et
    Antalya da 46 ise, Urfa da 66 derecedir
    Cevapla
  • Filiz Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Side de evden dışarıya çıkamıyoruz. Turistler otellere kapandı ancak gece dışarı çıkıyorlar. Cumartesi öğlen dışarı çıkmak zorunda kaldım. Dışarı çıktığım anda yüzüme kollarima alev sıcaklığı geldi. 46 derece fake diyenler siz klima altında calisiyirsunuz belli. Birde sahilde çalışmak zorunda kalan garibanlari düşünün. ..
    Cevapla
  • blob 1 ay önce Şikayet Et
    arkadaş sadece bilindik bir kaç şehire olunca mı haber oluyor bu? Marmara bölgesinde 44 derece ve %100 nem görüyoruz senenin kaç günü, bir tek minnoşların canı yanınca mı haber oluyor
    Cevapla
  • Demir 1 ay önce Şikayet Et
    Sen haber olmayınca zormuş geldi
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Kahramanmaraş'ta yanıyor bu sene,
    Cevapla
  • Tarkan 1 ay önce Şikayet Et
    Gerçek değer değil. Meteoroloji ne derse o. Burada termometre güneşle temas halinde. Bu ölçüm yanlış.
    Cevapla
  • Özlem 1 ay önce Şikayet Et
    Güneşe çıkınca beynin de güneşle temas halinde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!
Uzmanlar açıkladı! Bu ürünler bombaya dönüşebilir