Genç iş insanı motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında genç iş insanı hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç iş insanı motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç iş insanı motosiklet kazasında hayatını kaybetti
GİRİŞ 21.07.2024 19:47 GÜNCELLEME 21.07.2024 19:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, Beyşehir-Şarkikaraağaç Karayolu'nun 50. kilometresi Fele köyü yakınlarında meydana geldi. Aydın Kuyucu (33) idaresindeki motosiklet, Beyşehir’den Şarkikaraağaç ilçesi yönüne seyrederken şarampole devrilerek metrelerce sürüklendi.

Motosikletten ağaçlar arasına savrularak yere düşen sürücü Kuyucu, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kuyucu’nun cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Beyşehir’de bir silah firmasının yönetim kurulu başkanı olan Aydın Kuyucu'nun motosikletli arkadaş grubu ile geziye çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ahmet bey, 1 ay önce Şikayet Et
    Anne ve babalara tavsiyem; çocuklarını süratli motor kullanma sevdasından vazgeçirmeleri. Motorla hız merakı yüzünden Genç yaşta çocuklarımız hayatlarını kaybediyor ya da yaralanıp sakat kalıyorlar. Sonuçta bu tür kazalar bütün aile için yıkım oluyor.
    Cevapla
  • talip 1 ay önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin. Ancak şu anlatım dilindeki cinsiyetsizleştirme çalışmalarına MÜTEDEYYİN dediğimiz cenahın alet olmasından nefret ediyorum. İŞ İNSANI ne demek? Siyonist ne söylüyor ise tuzu alan onun peşinden koşturuyor. İŞ ADAMI İŞ KADINI...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu vefat eden iş insanı cinsiyeti belli değil mi kadın mı erkek mi yani iş kadını mı yoksa iş adamı mı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu gençler çıldırmışlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap