Antalya'da sahipsiz köpeğin elini ısırdığı çocuk yaşadıklarını anlattı

Antalya'da beslemeye çalıştığı sahipsiz köpeğin elini ısırması sonucu yaralanan 11 yaşındaki çocuk yaşadıklarını anlattı.

GİRİŞ 21.07.2024 21:09 GÜNCELLEME 21.07.2024 21:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kepez ilçesinde, 15 Temmuz'da sahipsiz köpeğin ısırmasının ardından hastaneye götürülen E.Y.C'nin tedavisi tamamlandı.

Yaşadıklarını AA muhabirine anlatan E.Y.C, köpekleri çok sevdiğini ve olay günü de sokakta gördüğü köpeği beslemek için marketten mama aldığını söyledi.

Markette yaş mama aldığını gören bir kadının kendisine kuru mama da verdiğini belirten çocuk, "Marketten aldığım mamaları köpeğe verdim. Bana bakınca sevmek istedim, elimi uzattığımda bir anda kaptı. İlerideki bir ağabeyden yardım istedim ve hastaneye gittik." dedi.

Köpeğin mamasının değil, yere düşen mamanın ambalajını aldığını belirten çocuk, sosyal medyadan yapılan olumsuz yorumlara üzüldüğünü dile getirdi.

E.Y.C. köpekleri sevdiğini ve sahiplenmek istediğini, yaşadığı olaya rağmen köpeğe kızgın olmadığını vurguladı.

Baba Ahmet C. ise olay günü oğlunun harçlığıyla mama aldığını ifade etti.

Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşıldığını anlatan Ahmet C, "Oğlum köpeğin pati vermesi için elini uzattığı anda köpek yanlış algılayıp elini ısırıyor. Oğlum belediye ekibini yanına giderek köpeğin uyutulmaması ve zarar verilmemesi için defalarda ricada bulundu. Şu anda oğlum da iyi, köpek de iyi durumda." diye konuştu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • emre 1 ay önce Şikayet Et
    gerçekten anlamıyorum, aklım almıyor. Madem köpek seviyorsunuz alın evinizde besleyin, neden kamusal alanda bu vahşi hayvanların üremesini istiyorsunuz? Neden aslan, timsah beslemiyoruz sokaklarda? ya da sivrisinekler de beslenebilir bu mantıkla.. Koyun keçi neden sokaklarda dolaşamıyor? onlar daha masum ama şehirde dolaşması yasak. sonuç köpek seven evinde baksın gerisi uyutulsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Köpek bu tabii ki ısıracak
    Cevapla
  • Yaşlı Kurt 1 ay önce Şikayet Et
    Bundan sonra oğlun değil kendin pati istersin...
    Cevapla
  • Eyya 1 ay önce Şikayet Et
    ya o köpek kuduz olsaydı ya da sadece elini ısırmakla kalmayıp parçalasaydı çocuğun vücudunu ya da çocuk kaçarken bir araba çarpsaydı Allah korusun. maalesefki hep bu şekilde hafif yaralarla kurtulunmuyor o zaman bu kadar olumlu konuşurmuydu bu çocuk ve babası.
    Cevapla
  • Paol 1 ay önce Şikayet Et
    Kopekistan oldu ülke yazık Türkiyem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap