İstanbul merkezli dört ilde tefecilere operasyon: 61 gözaltı

İstanbul merkezli 4 ilde elebaşılığını Tuncer Aslan’ın yaptığı tefecilik suçunu işleyen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-11” operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı.

İstanbul merkezli dört ilde tefecilere operasyon: 61 gözaltı
İstanbul merkezli dört ilde tefecilere operasyon: 61 gözaltı
GİRİŞ 22.07.2024 08:14 GÜNCELLEME 22.07.2024 08:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen Kuyu-11 operasyonunda, elebaşılığını Tuncer Aslan’ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda 61 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyona ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; “Tefecilik, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Yağma ve Tehdit” suçlarına yönelik İstanbul merkezli Ağrı, Sakarya ve Kocaeli’de düzenlenen operasyonlarda tefecilik suçu işleyen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; yüksek faiz karşılığında borç para verdikleri, borçlara karşılık, teminat olarak farklı tutarlarda birçok çek, senet, taşınmaz ve araç aldıkları, borç alan şahısları ve ailelerini tehdit ettikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu; 6️'sı ruhsatsız 8️ tabanca, 2 pompalı tüfek ile çok sayıda senet ve çek ele geçirildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kartal gözü . 1 ay önce Şikayet Et
    Parayı bulan. Arkasını Yahudiye dayayıp mafya .olamamalı .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz