Mersin'deki 'Öcalan' skandalıyla ilgili yeni gelişme! Bakan Tunç duyurdu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin'de bölücü terör örgütü marşı eşliğinde PKK elebaşı Öcalan ile ilgili slogan atılması olayıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 9 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 22.07.2024 23:19 GÜNCELLEME 22.07.2024 23:19
Bu Habere 386 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin'de bölücü terör örgütü marşı eşliğinde PKK elebaşı Öcalan ile ilgili slogan atılması olayıyla ilgili resmi X hesabından açıklama yaptı.

'SORUŞTURMA KAPSAMINDA 9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI'

Adalet Bakanı Tunç paylaşımında, "Mersin’de bir grup tarafından bölücü terör örgütü marşı eşliğinde halay çekilmesi ve bölücü terör örgütü elebaşı lehine slogan atılması olayıyla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında kimlikleri tespit edilen 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, 2 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam etmektedir." dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 386
  • bülent 1 ay önce Şikayet Et
    adana ve mersin de terörist temizliği top yekün başlatmalı
    Cevapla
  • Fikrî Takip 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkemiz dış ve iç düşmanlara karşı çok güçlü olmak zorunda. Ve hiçbir an bile rehavete kapılma-malı dır . Yüce ALLAH' ın izniyle ve o taktirde. Dış düşmanların beslediği bu çömezleri ve patronları ülkemize zarar veremezler. Müslüman Türk Milleti yapması gereken İslam Alemine Liderlik görevini öyle veya böyle, üstlenecektir. Bundan kaçış yok. Haydin, Hak Yolda Birlik Olalım.
    Cevapla
  • Osman Aydın 1 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlar kardeştir Ermeniler kallestir dikkat müslüman kardeşim dir
    Cevapla
  • El Qurdi 1 ay önce Şikayet Et
    Öcalan asıl adı Artin Agopyan olan bir ermenidir. Kendisine PKK Terör örgürtü kurdurulmuş. Kendini kürt olarak kamufle etmek, cahil ve fakir kürtleri örgüte almak için ismi değiştirilmiş. Özellikle Cumhuriyet döneminde bu amaçlarla isim değişen çoktur. Türkler ve kürtler müslüman kardeşlerdir.
    Cevapla
  • Göksal61 1 ay önce Şikayet Et
    Türk vatandaşlığından ihraç edilsinler,seçme ve seçilme hakları olmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya