Gece yarısı Ankara'da hareketli saatler: Özel Harekat polisleri kurtardı!

Ankara'da oğlu tarafından bıçakla rehin alınan anne ve baba, Özel Harekat polisleri tarafından kurtarıldı.

GİRİŞ 23.07.2024 09:32 GÜNCELLEME 23.07.2024 09:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış
 

Ankara'da Özel Harekat ekipleri, oğullarınca rehin alınan anne ve babayı operasyonla kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, rehin alınma ihbarı üzerine Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Mahallesi'ne giderek bölgeyi kontrol altına aldı.

Ekipler, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen E.Y'nin annesi ve babasını bıçakla rehin alarak evden çıkmalarına izin vermediğini tespit etti.

Şüphelinin tüm uyarılara rağmen ikna olmaması üzerine olay yerine müzakereci ile Özel Harekat ekipleri geldi. E.Y, ekiplerin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • vatandaş. 1 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. ama geçmeyecek. Maalesefki bunların %100 de biri bağımlılıktan kurtuluyor geri kalanı herkese sıkıntı başta anne ve babasına. böylelerini itlaf etmekten başka çözüm yok.
    Cevapla
  • Gurbet 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar çoktan serbest kalmıştır Artık dışarı dahi çıkmaya korkuyoruz köpek sorunu suçluların Dışarıda gezme sorunu. bizleri içeri atın emniyette olalım
    Cevapla
  • Muhakkik 1 ay önce Şikayet Et
    Tazesinden 70 adet kızılcık sopası atıp gönderin çalışma kampına 6 ay kalsın. İnsana dönerse evine dönmez ise de kampa devam.Boşuna içeri tıkıp beslemeyelim.
    Cevapla
  • O s m a n K A Y A 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim eğitim sistemimiz hayırlı evlat yetiştiriyor Maşallah (!) Parlamentonun, Milli eğitim bakanlığının ve Devlet başkanlığının yeniden düşünmesi, hem de çok düşünmesi gerekir. Çünkü ; Dicle kenarında kurt kapsa koyunu, Adli İlahi Ömer'den sorar onu.
    Cevapla
  • erol/antalya 1 ay önce Şikayet Et
    Ötenazi bunlara uygulanmalı. Bunlar Tedaviye cevap vermiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı